Hamarosan elkezdődik a fogzás? Készüljön fel!

Hamarosan elkezdődik a fogzás? Készüljön fel!

Nyűgös a gyermeke? Sok minden állhat a hátterében: hatással lehet rá egy közelgő front, egy nehezebb éjszaka utáni kimerültség, előfordulhat, hogy megindult az első fog előretörése, de az is lehet, hogy egyszerűen csak rossz napja van. Néhány jellegzetes tünet esetén szinte biztosra veheti, hogy gyermeke nyűgösségének oka a szájában keresendő.

2020.09.04

Szeretnék segíteni rajta! Mit tehetnék?

Az Anaftin® Baby Fogínygélt kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy csökkentse a csecsemők fogzásával járó fájdalmat és kellemetlen érzést.

Különleges tulajdonságainak köszönhetően a kisbaba fogzási folyamata során segít enyhíteni a fogzással járó kellemetlenHamarosan elkezdődik a fogzás? Készüljön fel! tüneteket. Természetes eredetű összetevői hozzájárulnak a fájdalom és a kipirosodás csökkentéséhez az érintett területeken.

Az Anaftin® Baby, különleges tervezésű applikátora puha szilikon sörtékkel van ellátva. A sörték gyengéden masszírozzák a fogínyt, ellazítják az irritált szövetet, ezáltal csökkenhet a kellemetlen, rossz érzés az állcsontban. A gyógyszertárakban elérhető készítmény szükség szerinti rendszerességgel használható.

A gél ideális a babáknak és a kisgyermekeknek, használata pedig egyszerű a szülők számára!


www.anaftinbaby.hu

Polivinil-pirrolidont (PVP), hialuronsavat és aloe verát tartalmazó orvostechnikai eszköz.

Forgalmazza: Berlin-Chemie/A Menarini Kft. 2040 Budaörs, Neumann János u. 1. Tel.: 06-23-501-301

Hamarosan elkezdődik a fogzás? Készüljön fel!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek