Veszélyes szexpóz: Nem is olyan jó, ha a nő van felül?

Veszélyes szexpóz: Nem is olyan jó, ha a nő van felül?

A lovaglópóz amennyire izgató, legalább annyira veszélyes is egy férfi számára – fedte fel egy kutatás.

A fájdalmas pénisztörések fele akkor történik, amikor a nő van felül szex közben. Összehasonlításképp: a kutyapóz az esetek 29 százalékáért felelős, a maradék 21 százalék akkor történik, amikor a férfi van felül.

A kutatók azt feltételezik, hogy az ok abban keresendő, hogy amikor egy nő teljes testsúlya nehezedik a férfi merev péniszére, akkor ha bármi fájdalmas történik, nem tudja elhárítani, míg ha ő van irányító pozícióban, akkor elejét veheti a baleseteknek.

Veszélyes szexpóz: Nem is olyan jó, ha a nő van felül?

A kutatók egy brazil kórház 44 esetét vizsgálták. Az esetek felében a sérült egy repedésre emékeztető hangothallott, és duzzadást, fájdalmat tapasztalt. Két férfinak erekciós problémái lettek a későbbiekben.

Azért aggódni nem kell, hiszen ez a 44 eset 13 év leforgása altt gyűlt össze, tehát egy elég ritka balesetről beszélünk. Úgyhogy nyugodtan lehet a nyeregben tartani a hölgyeket. Csak egyet ne felejtsünk! Ha bármilyen fájdalmat érzünk, azonnal forduljunk orvoshoz, ne szégyenlősködjünk, mert a következmények visszafordíthatatlanok lehetnek.

5 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL A PÉNISZRŐL

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek