Vércsoport horoszkóp

Vércsoport horoszkóp

1934-ben Furukawa Takeji japán pszichológus különböző vizsgálatok alapján megállapította, hogy a vércsoport és a jellem összefügg egymással. Az elmélet hamarosan népszerű lett és a „vérhoroszkóp” divatossá vált a szigetországban, ahol a személyi adatok között szerepel az is, hogy ki milyen vércsoportba tartozik. Habár Magyarországon nem szükséges feltüntetni ezt az adatot, jó, ha valamelyik személyi azonosítónk mellé csúsztatjuk a vércsoportunkat igazoló dokumentumot.

"A" vércsoport

Fantasztikus energiával veti bele magát az elvállalt feladat végrehajtásába. Hivatását lelkiismeretesen látja el. Képes szinte minden mást háttérbe szorítani annak érdekében, hogy teljesítménye felülmúlhatatlan legyen. Gyakran kerül ki közülük csúcsmenedzser, vezető. Vagy szenvedélyesen csinál valamit vagy sehogyan. Alkalomadtán kevésbé tűnik barátságosnak, mivel az foglalkoztatja fõleg, amivel éppen foglalkozik. Sem barátságot, sem szerelmet nem köt, amíg meg nem gyõzõdik róla, hogy a legjobbat választotta. Ha viszont döntött, a végsõkig kitart.

Vércsoport horoszkóp

"B" vércsoport

Önmagával szemben is magas követelményeket támaszt és semmi gyengeséget nem tûr magával szemben sem. Türelmetlen és egyáltalán nem elnézõ a környezetében élõk hibáival, gyöngeségeivel szemben. Keményen megdolgozik azért, hogy saját hibájától, amelyet még magában sem hajlandó elismerni, elterelje a figyelmét. A tökéletességre való igyekezete erõsen kihat a magánéletére is. Erõs hajlama van a féltékenységre. Érzelmi kapcsolatait is teljesen és hibátlanul, minden kivetnivaló nélkül akarja megélni.

"AB" vércsoport

Mivel karakter jellemzõi számos elembõl tevõdnek össze, ezek egymással harcban állva nem jeleznek egy kiegyensúlyozott egyéniséget. Erősen függ hangulataitól, érzelmeitől. Kapcsolataiban is állandóan kétségek gyötrik, gyakran alaptalan félelmek áldozatává lesz, s ilyenkor érzelmei a nullponton vannak, s mély depresszióba merül. Szerencsére ez az állapot sem tart sokáig. Ha egy pozitív élményben részesül életkedve visszatér. Alkalmazkodóképessége kiváló. Nem akar a másik felett uralkodni, sõt úgy tudja alárendelni magát a másik akaratának, hogy közben boldog.

"0" vércsoport:

Az "AB" csoporthoz hasonlóan, intenzív érzelmi életet él azzal a különbséggel, hogy nem rendelkezik olyan kifinomult alkalmazkodóképességgel. Ezt inkább partnerétõl várja el. Szinte állandóan kapcsolatot keres másokkal, de ebben nem csak érzelmei befolyásolják, hanem az ésszerûség - sokszor a számítás is. Munkatársaival, lakóhelyi környezetével is szinte pillanatok alatt közvetlen, jó kapcsolatot tud kiépíteni. Sohasem adja fel. Ha a körülmények folytán kénytelen elõrehaladását szüneteltetni, ha zöld utat kap, visszafojtott energiái szinte robbannak. A szerelemben általában sikeres. Csak addig engedi át magát az érzelmeknek, amíg a kapcsolatnak valamilyen praktikus haszna is van.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek