Új nő, jobb sperma!

Új nő, jobb sperma!

A férfiak egy jó nő láttán jobb minőségű spermiumot termelnek.

Az ohiói College of Woosters kutatói hozták nyilvánosságra azt az eredmény, miszerint egy férfiak az új ingerre, egy szemrevaló hölgyre, egy felnőtt filmben szereplő nőre úgy reagálnak, hogy több és jobb spermát termelnek.

A vállalkozó szellemű férfiaknak hat alkalommal felnőtt filmet vetítettek, ugyanazzal a hölgyszereplővel. Majd a hetedik részben új és jobb kinézetű női szereplőre cserélték az első hat rész főszereplőjét. A hetedik rész után a vételezett spermaminta, nagyobb mennyiségű és jobb minőségű lett.

Új nő, jobb sperma!

A kutatás eredménye nem arra utal, hogy a párkapcsolatokon kívül létesített szexuális alkalmi kapcsolat a menő. Ám a meddőségi problémákkal küzdő férfiak, amikor orvoshoz fordulnak az ott látott film, az újdonság erejével hat, és ezért jobb mintát produkálnak, mint amit otthon megszokott körülmények között. Ezért ebből a nem teljesen optimális mintából az orvosok gyakran következtethetnek arra, hogy a férfi tökéletesen alkalmas a nemzésre, és így azonnal a nő szervezetében kezdik keresni a meddőség okát.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek