Többet szexelnél? Törd meg az 5 szexbakit!

Többet szexelnél? Törd meg az 5 szexbakit!

Többet szeretnél szexelni? Akkor a szeretkezés szóljon ismét a felfedezésről! Ugorjatok ki a rutinok köréből, légx férfi a talpadon, és ne kövesd el ezt az 5 szexbakit! A hölgyek meg fogják hálálni.

1. A szex egy verseny

Fedezd fel a testét! Időzz el a fenekénél és az alsó has tájékán.

Többet szexelnél? Törd meg az 5 szexbakit!

Rajzolj egy képzeletbeli kört a vaginája köré, és ne lépd át a vonalat miközben csókolsz, nyelvakrobatikázol és simogatsz. A szex utazás legyen, ne végállomás!

2. Ugyanakkor, ugyanott

Éljétek újra a múltat. Vidd le a garázsba, és csábítsd az autó hátsó ülésére. Egy kissé publikus, nagyon izgi, kicsit gimis.

Legyen ez egy gyors menet – hiszen ennek is helye van a szexuális diétában. Ugyanis a sok szex még több szexet vonz be!

3. Megjósolható előjáték

Együtt dolgozzátok ki a részleteket. Tekintsetek rá úgy, mint egy zsírégető előjátékra. Ez majd megemeli a lány dopamin szintjét, és feloldódik. Így úgy fogja érezni, hogy a szex róla szól, és nem csak valami szükségletkielégítőnek használják.

4. Félszeg kezdőmozdulatok

Kösd össze a kezeit! Innentől kezdve neki kell kiötlenie, hogyan veszi le rólad az inget, gatyát, nyakkendőt. Jól fogtok szórakozni, és elcsodálkozol majd a találékonyságán. Mindegy, hogy megkötözöd vagy ő köti be a szemed, az biztos, hogy ez megtöri a kiszámítható kezdő lépéseket.

5. Tévé után szex

Inkább olvass fel neki! Nem kell erotikus sztorinak lennie. Az olvasás egy intim cselekvés, ami alatt rád és a hangodra koncentrál. Minél mélyebb a hangod, annál jobb, a mély hang ugyanis a magas tesztoszteronszint jele, amitől még jobban vonzódik majd hozzád. Ha fekszel és a fejedet kitámasztod egy párnával, mélyebbnek hat majd a hangod.

Kapcsolódó írások
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek