Több mint félmillió férfit érintő probléma Magyarországon

Több mint félmillió férfit érintő probléma Magyarországon

A merevedési zavartól szenvedő férfiak kerülik a spontán szexet – állítják a Magyar Szexuális Medicina Társaság szakemberei. A merevedési zavar hatékony kezelését jelenthető, első szájon át szedhető készítmény immáron 16 éve bárki számára elérhető megoldás.

A merevedési zavar a pénisz keringési rendszerével, ill. beidegzésével függ össze. Gyakran együtt jár más betegségekkel is, hátterében nagyobb százalékban szervi probléma áll, mintsem lelki eredetű okok. Ha a férfiakat megkérdezzük arról, tapasztalták-e már magukon a jelenséget, elmondhatjuk, minden harmadik férfi volt már érintett a merevedési zavar problémájával. Ennek a szexuális diszfunkciónak a gyakorisága korral emelkedik, fiataloknál ritkábban fordul elő.

Az elmúlt években jelentős változáson mentek keresztül a kezelési módok. Az egyszerűen alkalmazható gyógyszeres kezelések lehetővé tették, hogy a betegek nagyobb bizalommal forduljanak orvosokhoz.

Több mint félmillió férfit érintő probléma Magyarországon

A Magyar Szexuális Medicina Társaság missziójának tartja a szexuális zavarokkal kapcsolatos felvilágosítást, ezért is tartják időről időre lényegesnek, hogy az orvostudomány legújabb eredményeiről is tájékoztassák az érintetteket.  “Azt reméljük, hogy hosszú távon egyre kevésbé lesz jellemző a merevedési zavar alulkezeltsége. A Magyar Szexuális Medicina Társaság honlapján, a www.sexualmedicine.hu oldalon megbízható információkat talál minden érdeklődő a témával kapcsolatban. Először lehet tájékozódni az interneten, utána pedig javallott a kezelőorvos felkeresése.” – szólítja fel az érintetteket Dr. Fekete Ferenc, a Magyar Szexuális Medicina Társaság elnöke. (x)

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek