Tippek a tökéletes kielégüléshez

Tippek a tökéletes kielégüléshez

Most bemutatunk három fontos tényezőt, amely közrejátszik a kielégítő szexben: a pozíció, az idő és a helyszín.

Néhány ismert pozíció

Ha a férfi van felül

A legismertebb, amit mindenki kipróbál élete során az úgynevezett misszionárius póz. lyenkor a férfi van felül, és zemtől szembe kerül a nővel. A nő hanyatt fekszik, combjait felhúzza és széttárja.

Ez a pozíció manapság sok rossz visszhangot kap, mert ódivatúnak tartják. Pedig a legjobb módja annak, hogy a szüzességünket elveszítsük, mert bizalmas kapcsolat alakul ki a szeretők között, ráadásul nagy az esély a fogantatásra is.

Ennek a póznak is sok variációja létezik. Másik lehetséges változata a misszionáriuspóznak, mikor a nő a hasán fekszik és a partnere hátulról hatol belé. Ennek előnye, hogy a férfi a párja g-pontját könnyebben tudja izgatni. Hátránya, hogy nem túl bizalmas a kapcsolat, mert nem látják egymás arcát.

Tippek a tökéletes kielégüléshez

Mikor a nő van felül

Ez a póz nagyon ajánlott azon hölgyek számára, akik szeretik diktálni az iramot.
Ekkor a lovagló helyzetben a nő ráül a férfi csípőjére és “megüli”. A nő félig guggoló helyzetben van, vagy a térdére támaszkodik, részben a kezére is, amit a férfi mellére vagy vállára helyezhet, miközben ő, nyújtott lábbal hanyatt fekszik. Ilyenkor szemben vagy háttal is ülhet a partnerének. Sok játékosságot és lehetőséget rejt ez a pozíció.

Annyi más örömöt szerző pozíció létezik, hogy felsorolni sem lehet. Ki ne ismerné az álló, ülő, kutya- és oldalt fekvő pozíciókat?

Mikor szeretkezzünk?

Van megfelelő idő, amit viszont párosítani kell a megfelelő pózzal. A szexuális vágy bármikor ránk törhet és bárhol.
Ha egy állandó pozícióban szeretkezünk partnerünkkel, az egy idő után unalmassá válhat. Így érdemes kipróbálni az éj leple alatt néhány új helyzetet, ami izgalmassá teszi a hétköznapokat.

Ha párunkkal együtt hajlamosak vagyunk kísérletezni, akkor ne csak éjjel, hanem reggeli helyett is gyakoroljunk. Vagy fussunk haza ebédidőben és tanulmányozzunk együtt néhány új pozíciót.

Hol szeretkezzünk?

Az ágy kezdetnek megteszi. Mindazonáltal, ahogy a napszak vagy a pozíció, a helyszín is unalmassá válhat.
Ha elég volt a hálószobából, menjünk és fedezzük fel a lakás többi pontját is, például a nappalit, a konyhát vagy a fürdőszobát.

Nagyon romantikus, ha a nappaliban leterítünk egy puha pokrócot és rögtönzünk egy kis pikniket vagy akár együtt zuhanyozunk a fürdőben.

Ám ha a szabadba vágyunk, például egy rétre, ne felejtsünk el takarót és szúnyogsprayt vinni, mert bármilyen romantikus a szabad ég alatt szeretkezni, azért a bogarak nem kímélik a fenekünket.

Persze gondolkodhatunk egyszerűbb dolgokban is, mint például a kocsink hátsó ülése, vagy egy bevásárlóközpont eldugott sarka. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat és nehogy lebukjunk és megvádoljanak közszeméremsértésért!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek