Teljes szexuális életet minden férfinek!

Teljes szexuális életet minden férfinek!

Május közepétől mindenki számára elérhető áron és biztonságos forrásból szerezhető be a merevedési zavar hatóanyaga.

Felmérések szerint a magyarok a leghevesebb szeretők közé tartoznak Európában, és a párok hetente többször is ágyba bújnak. Ez alapján azt gondolnánk, hogy elégedettek lehetünk a szexuális életünkkel, de valóban ilyen jó lenne a helyzet?

Sajnos nem, mert Magyarországon közel 800 ezer férfit érint a merevedési zavar, közülük 200 ezer esetben tartósan fennáll a probléma. Miért fordulnak mégis sokan a feketén beszerezhető, bizonytalan eredetű és rendkívül sok veszéllyel fenyegető szerekhez? A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk. Mert a túlzott szégyenérzet nagyon nehezen legyőzhető és mindeddig magas volt a vényre kapható terápiás lehetőségek ára.

2014. május közepétől elérhetővé válnak a generikus készítmények. Az árakról ugyan még nincs információ, azonban abban biztosak a szakemberek, hogy az originális készítmény árához képest több mint 50%-kal kedvezőbb áron lesznek elérhetőek a generikumok. Így azok a férfiak is, akik korábban nem tudták megfizetni a biztonságos, vényköteles készítményeket, ezért vagy nem részesülhettek kezelésben, vagy internetről, esetleg más forrásból bizonytalan eredetű szerekkel próbálkoztak, találnak hatékony terápiás választ problémájukra.

Teljes szexuális életet minden férfinek!

Már minden orvos felírhatja a potencianövelőt, így aki a háziorvosa előtt jobban megnyílik, annak nem kell az urológust sem meglátogatnia. Azonban, ha tartósan fennáll a probléma, mindenképp szakorvoshoz kell fordulni!

A témához tartozó érdekesség, hogy az egyik legnagyobb társkereső portál, a Randivonal kíváncsi volt, hogy a magyarok mennyire tartják jónak a szexuális életüket, ezért közel 1000 fő regisztrált tag bevonásával végzett kutatást: arról kérdezte őket, hogy mennyire elégedettek, fordultak-e már elő problémák az ágyban, és meg tudták-e ezt beszélni a partnerükkel. Az eredmények – bár nemzetközi viszonylatban nem mondhatók rossznak – sajnos nem a korábbi pozitív hangulatot tükrözik. Hogy miért? Vannak, akik a szeretkezések számával, vannak, akik azok minőségével nincsenek kibékülve.

A kérdőívet kitöltő 30 és 50 év közötti férfiak 25 százaléka azt vallotta, hogy hetente akár 4-szer vagy többször is szeretkezik, ha párkapcsolatban él. A válaszadók 41 százaléka egy héten 2-3 alkalommal bújik össze partnerével, míg 17-17 százalék csak egyszer, vagy még ritkábban. Arra a kérdésre azonban, hogy hány alakalommal szeretkeznének, ha rajtuk múlna, már 64 százalékuk azt felelte, több mint heti négyszer. A férfiak 32 százaléka beérné heti 2-3 alkalommal is, míg 4 százalékuk heti eggyel, vagy akár kevesebbel is.

Miért hárítanak a férfiak?

A legmeglepőbb azonban, hogy a kifogások tekintetében milyen találékonyak az erősebbik nem képviselői: bár általában az a kép él, hogy a nők keresnek kibúvót a szeretkezés alól, sokszor a férfiaknak sem fűlik a foga az együttléthez, és a legkülönbözőbb okokkal hárítanak. A leggyakrabban fáradtságra, fejfájásra, stresszre hivatkoznak, ha inkább az alvást, vagy az éppen kezdődő izgalmasnak ígérkező meccset választanák a szeretkezés helyett.

De sajnos, a kutatásból kiderült, egy sokkal prózaibb ok miatt is előfordulhat, hogy a férfiak elutasítják párjuk közeledését: a kudarctól való félelem. Az eredmények ugyanis azt mutatják, minden ötödik férfinál előfordult már merevedési zavar. Mégis, a párok mintegy harmada egyáltalán nem beszél az ágyban felmerülő problémákról, mert még saját maguknak és párjuknak is szégyellik bevallani, ha valami nem működik.

Tegyünk a probléma ellen, mert az egészséges szexuális élet minden férfinek jár!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek