Szilvás és narancsos forralt bor

Szilvás és narancsos forralt bor

Erre a gyógyitókára mondta apátok, hogy ezt a forralt bort hogy csináltam? – vártam, mi a baja, mert ha jó egy étel, szó nélkül megeszi, ha jó egy ital, megissza, de a készítését nem igazán firtatja- de csak bólogatott: nagyon finom.

Megjegyzem, szerintem is az.

Az erős 1 liter jóféle vörösborhoz (villányi portugieser, vagy akár erőteljesebb is lehet,mondjuk egy fűszeres merlot, egy férfias cabernet franc, egy aromás illatú pinot noir, a Fekete Herceg, stb., vagyis tényleg jóféle) hozzávaló szokásos forralt bor fűszerek:..

Mi is kell hozzá?  a cikk folytatásához kattintson ide

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek