Szexpózok a nagyvilágból – Nemzeti különlegességek

Szexpózok a nagyvilágból – Nemzeti különlegességek

Nem csak azt érdemes látni a vb-szezonban, hogy melyik nemzet hogyan rúgja a labdát, hanem azt is jó ellesni, hogy milyen cseleket vetnekl be az ágyban. Egy kis nemzetközi szexpóz körkép!

Az elefánt

Az olaszok és a franciák nagy akedvence. Lusta kutyának is hívják, mert hasonló a kutyapózhoz, csak éppen a nő lafakszik a hasára, ami alá egy párnát helyez, hogy könnyebb legyen a karjain támaszkodó férfinak a behatolás.

Szexpózok a nagyvilágból – Nemzeti különlegességek

Kissé romantikusabb, mint a kutyapóz, mert itt a testetek egymáshoz simul, és csókolózni is tudtok közben. A párna azért is fontos, mert G-pont stimulációt jelent a nőnek.

A lótusz

A spanyolok körében nagyon népszerű. A nő a férfi ölébe ül, szembe fordul vele, és lábait köré fonja – így egy virágot alkotnak.

A spanyoloknak kulturális kötődéseik vannak ehhez a pózhoz. A '70-es években nem nézhettek films szexjeleneteket, be voltak tiltva, ezért Franciaországba utaztak, hogy lássák a kimaradt részeket. Az Utolsó tangó Párizsban című film nagyon belevésődött az emlékezetükbe, ebben szerepel ez a bizonyos póz. Nagyon intim póz, szemeket nem ér becsukni!

A sas

A hollandok kedvelt póza ez. Igazából egy teljesen egyszerű misszionárius póz, csak a nő teljesen széttárja a lábait.

A széttárt kar, láb mindig a sérülékenységet juttatja eszünkbe. Itt a nő a széttárt lábaival teljesen megadja magát, és ettől még izgalmasabb az aktus.

MÉG TÖBB SZEX!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek