Hirdetés
Szexkalauz - Minden, amit tudnod kell a női mellekről

Szexkalauz - Minden, amit tudnod kell a női mellekről

A férfiak imádják a női melleket – ez nem kérdés. Kutatások is bizonyították, hogy a nők eme testrészén időzik a legtöbbet a szemük. De vajon mit tudnak róla?

Semmit. Azon túl, hogy jó rájuk nézni, tényleg nem sokat. De most elmondjuk, hogy mit érdemes tudni a nők legnépszerűbb testrészéről.

1. A méretük változik

Néhány nőnél ránézésre meg lehet állapítani, hogy mikor fog menstruálni. A menstruáció előtti egy-két hétben ugyanis a progeszteron és prolaktin hormonok fokozott termelődése megnöveli a mellek méretét. Egy-egy hölgy melltertómérete akár egy egész mérettel is megnőhet. Viszont ilyenkor sokkal fájdalmasabb lehet az érintés is, és bizony veszíthet a szexuális étvágyából az asszony.

Szexkalauz - Minden, amit tudnod kell a női mellekről

2. A mell orgazmus létezik

A női mellbimbó izgatása az agy ugyanazon részét stimulálja, amit az elsődleges nemiszerv izgatása is. Egy kutatás során a nők 29 százaléka nyilatkozott úgy, hogy tapasztalt már bimbóorgazmust. Urak, tessék gyakorolni!

3. Ne csak a mellbimbóval törődj!

Az egész mell fontos terület, sőt, a mellbimbó a legkevésbé érzékeny pontja az egésznek. A legérzékenyebb rész a fenti – 10-től 2-óráig terjedő bőrfelület -, aztán jön a mellbimbó körüli sötétebb rész, majd a mellbimbó. Úgyhogy ne időzzünk csupány egy területen!

4. Az egyik nagyobb mint a másik

A nők negyedének az egyik melle nagyobb mint a másik. Úgyhogy ne lepődj meg! Általában a bal szokott az erősebb lenni. Ez az eltérés a pubertás korban alakul ki, mert a két mell különbözőképp reagál a hormonokra. Azonban ha hirtelen nő meg az egyik mell, akkor viszgáljátok meg, mert lehet, hogy gond van: ciszta, fertőzés vagy mellrák is állhat a háttérben. Ilyenkor a férfi ajánlja fel, hogy minden szexuális felhang nélkül megvizsgálja parntere melleit. Ha tényleg van ott valami elváltozás, irány az orvos!

MÉG TÖBB SZEX! KATTINTS IDE!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek
Pirula Trend