Szex 5 lépésben - A nő sikítani fog gyönyörében

Szex 5 lépésben - A nő sikítani fog gyönyörében

A férfiak azt nagyon jól tudják, hogyan okozzanak maguknak örömet az ágyban, de azt már kevésbé, hogy parnerüknek mi a jó. Most 5 lépésben mutatjuk meg, mit kell tenned, hogy mindkettőtöknek maradnadó legyen az élmény.

1. Nyali-fali

Ne légy rest, és csillogtasd meg nyelvtudásodat az ágyban is! Fektesd a hátára a imádott hölgyet, tárja szét a lábait, és kissé hajlítsa be a térdét, hogy tökéletesen hozzáférj a legérzékenyebb területéhez. Használd az ajkad, a nyelved, az ujjad. Kísérletezz, figyeld a reakcióit, és ne sajnáld az időt!

2. Csusszanj be!

Amikor már majdnem a csúcson van a nyelctechnikádtól, szépen csusszanj a lábai közé egy egyszerű misszionárius pozícióban. Fonja köréd a lábait, de ne kényelmesedj bele túlságosan ebbe a pozícióba, mert hamarosan tova lépünk egy következőbe. Inkább tüzeld fel a dolgokat, amennyire csak tudod: túrj a hajába, vadul csókold meg a száját, a mellét, a nyakát.

Szex 5 lépésben - A nő sikítani fog gyönyörében

3. Találkozzatok a hídon!

Ezután térdelj fel, és segíts partnerednek megtalálnia a híd pozíciót. A hölgy továbbra is felfelé néz, a karjait kulcsolja a vállaid köré, a lábaival padig támassza meg saját magát, így kinyomva a törzsét. Ez egy nagyon jó pozíció a G-pont izgatásához, de csak 1-2 percig tartsátok ki, mert iszonyatosan nehéz megtartani.

4. Ereszkedjetek le!

A hölgy visszaereszkedik hátonfekvésbe, a férfi térdel. A nő hajlított térdekkel felemeli a lábait, miközben a férfi belé hatol. A férfi egyik kezét tartsa a hölgy combján, a másikkal pedig izgassa  mellbimbóit.

5. Végjáték

Vegyétek fel a végpozíciót! Mindkét kezedbe fogd egy-egy lábfejét, nyújtsd ki a lábait, tárd szét a karjaid, így V-alakban fogja a tartani a lábait miközben a hátán fekszik. Neki kényelmes, neked jó a kilátás, és jól tudod szabályozni az ütemet. Nézd az arcát, mikor elmegy!

MÉG TÖBB SZEX!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek