Segítség! A barátnőm szexéhes!

Segítség! A barátnőm szexéhes!

Egy kétségbeesett fiatalember fordult szakértőnkhöz, aki azért aggódik, hogy idővel képtelen lesz kielégíteni szexuálisan túlfűtött barátnőjét.

"Tisztelt Doktor úr!

A következő lenne a problémám: 1 hete megismerkedtem egy nővel, és hát háromszor nagyobb az étvágya a szexben, mint egy átlag nőnek. Ez azt jelenti, hogy előjátéknál én hosszan kényeztettem szájjal, illetve kézzel, majd a csúcsra jut egyszer, utána szeretkezünk egy menetet akkor is a csúcsra jut, és még csak utána kezd igazából beindulni még jobban! Utána még egy szeretkezés, illetve kézzel is, szájjal is kényeztetve van, aztán megint a csúcsra jut, és nekem vége utána már!

Sajnos érzem, hogy én sem vagyok olyan mint régen, pedig régebben jobban bírtam! Egyenlőre még elég vagyok a hölgynek és elégedett velem, de félek, hogy kevés leszek neki pontosan azért, mert érzem, hogy nem vagyok a régi már!!!

Meg aztán az is probléma, hogy elég nagy hüvelye van és hát a 2-3. körben már nem igazán áll a péniszem hosszú távon, magyarán hamar lelankad. Tehát Ő is problémás szerintem, mert hatalmas hüvelye van (csuklóig be megy a kezem), és szerintem fehérmájú és én sem vagyok a régi kandúr már (jó lenne a régi formámat vissza nyerni)!

A következő kérdéseim lennének, ugye van valami megoldás, hogy vissza nyerjem a formám (lehet pszihésen kéne javulnom)? A másik, hogy mit lehetne csinálni egy ilyen fehérmájú nővel, akinek ilyen nagy az étvágya( most még nem gond mert bírom , de esetleg később már ......)

Egy 38 éves aggódó fiatalember vagyok!

Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Zoltán"

Segítség! A barátnőm szexéhes!

Kedves Zoltán!

Nagyon nehéz lehet így nap mint nap megélni, hogy szorongató gondolatok kergetik egymást a fejében, elég lesz-e amit nyújt, mi lesz majd egy-két év múlva. A problémáit érdemes lenne részletesen átbeszélni, akkor biztosan olyan megoldást találunk, ami enyhíti gondjait.

Hívjon fel!

Üdvözlettel,
dr. Kohári György


Problémája van? Kérdezzen Ön is szakértőinktől!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek