Schumacher a szülinapját is kómában tölti

Schumacher a szülinapját is kómában tölti

Ma 45 éves a Forma-1 egyik legnagyobb élő alakja, Michael Schumacher, aki már hatodik napját tölti a grenoble-i klinikán élet és halál között lebegve.

A pénteken 45 éves Michael Schumachert vasárnap érte balesetet Méribelnél, ahol eredetileg születésnapját ünnepelte volna családjával és barátaival. Az ünneplés elmarad, a család, a barátok és szinte az egész világ a rendkívüli sportember felépüléséért szurkol.

Schumacher a szülinapját is kómában tölti

Az egyetemi klinika orvosai és Sabine Kehm, Schumacher menedzsere csütörtökön nem adtak újabb tájékoztatást állapotáról. Mindez azt valószínűsíti, hogy a mesterséges kómában tartott korábbi versenyző állapotában egyelőre semmilyen változás nem történt. A menedzser korábban azt közölte: a kezelőorvosok csak akkor tesznek újabb bejelentést, ha "valamilyen döntő változás" áll be a beteg állapotában.

A család csütörtök este közleményben ismét megköszönte a rajongók támogatását: "Köszönetet szeretnénk mondani az egész világon mindazoknak, akik a baleset után megajándékoztak bennünket rokonszenvükkel és Michael felépülésével kapcsolatos jókívánságaikkal."

Forrás: origo.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek