Rossz szeretők a német férfiak

Rossz szeretők a német férfiak

Egy új felmérés szerint a világ összes férfija közül a németek a legrosszabb szeretők. A OnePoll.com által végzett felmérés azt állítja, a németek muzsikálnak leggyengébben az ágyban. Ráadásul azt állítják róluk, hogy büdösek is. Az angolok követik őket a sorban, akik viszont túl lusták, a munka dandárját az asszonyra hagyják.

A svédek szerezték a harmadik helyet ezen a cseppet sem hízelgő rangsorban, ők ugyanis túl gyorsan végeznek, a partner gyönyöre nem fontos számukra.

A kérdőívet 15 000-en töltötték ki. "Olyan hölgyek helyezték a szégyenfalra a rosszul teljesítő szeretőket, akik sokat utaztak a világban" - idézte a The Sun a OnePoll.com szóvivőjét. "Az eredmények világszerte több ezer férfi szemét nyithatják fel, a női utazók pedig lehet, hogy a tabella állása szerint ítélik majd meg leendő partnerüket. Mivel az angol hölgyek igen szűkmarkúan bántak a pontszámokkal, férfi honfitársaiknak fel kell kötni a gatyát, ha népszerűek akarnak lenni nemzetközi szinten" - tette hozzá.

A lista további szereplői közül a hollandokat túl keménynek tartják, az amerikaiak meg nem szívesen engedik ki a kezükből a gyeplőt. A görögök viszont túl érzelgősek ahhoz, hogy kielégítsenek egy nőt. A skótok, a túl izzadós törökök és az önző walesiek is megkapták a maguk feketepontját. Az oroszok végeztek a tizedik helyen, mert ők meg túl szőrösek egy átlagos nő számára. A magyar férfiak teljesítményéről nem szól a fáma, viszont a "latin szerető" fogalma továbbra sem csak üres frázis, a legjobb lepedővirtuózok még mindig a spanyolok.

Forrás: Medipress

Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek