PHOENIX Sportcsarnok Fót

PHOENIX Sportcsarnok Fót

Fót városa és a PHOENIX Pharma Zrt. közötti hosszútávú együttműködés eredményeképp az újonnan épült városi sportcsarnok a PHOENIX Sportcsarnok Fót nevet kapja. A csarnok ünnepélyes átadására október 2-án került sor, ahol Kaló Tamás, a PHOENIX vezérigazgatója a város vezetésével együtt avatta fel a modern komplexumot. A sportcsarnok a fóti és környékbeli sportélet központja lesz, legyen szó óvodai tornáról, vagy akár NB1 B-s profi kosárlabda mérkőzésekről.

2022.09.12

Fóton van nem csak a legnagyobb és legmodernebb gyógyszerraktárunk, hanem a hat gyógyszerkereskedelmi telephelyet működtető vállalat irányítását végző központunk is. A mintegy 600 munkatársunkból 250 fő dolgozik Fóton, közülük 110 kollégánk fóti illetőségű. A PHOENIX több mint 30 éve költözött a városba, így az központi helyet foglal el a szívünkben, és komoly felelősséget érzünk a település és lakói iránt.” – mondta Kaló Tamás.

Kiváló, aktív kapcsolatot ápolunk a város vezetésével és folyamatosan keressük a lehetőséget az együttműködésre, hogy valamennyit vissza tudjunk adni abból, amit e hosszú idő alatt a fóti polgároktól kaptunk. Így amikor felmerült az új sportcsarnok támogatása, az Igazgatóságunk azonnal egyetértett, hogy most cselekednünk kell.”

PHOENIX Sportcsarnok Fót

A PHOENIX számára külön örömöt jelent, hogy az együttműködés egy szimbolikus, új és modern közösségi térrel kapcsolatban jött létre. Egyszerű kapcsolódási pontokat találni az egészségügyi szolgáltatás és a sport között. A PHOENIX-nél gyógyszerekkel kapcsolatos logisztikával és szolgáltatásokkal foglalkozunk, „egészséget szállítunk”. Magyarországon piacvezető gyógyszer-nagykereskedőként gondoskodunk arról, hogy a gyógyszerek a megfelelő időben és mennyiségben, szakszerűen kerüljenek a gyógyszertárakba és kórházakba. Felelősségünknek érezzük, hogy napi szinten járuljunk hozzá az ország lakosságának biztonságos gyógyszerellátásához, illetve azt is, hogy lehetőségeink szerint próbáljuk támogatni a társadalom általános egészségügyi állapotának javulását. A sport egyértelműen hozzájárul ehhez, az új csarnok pedig sok-sok gyereket és felnőttet segít a tudatosabb életmód irányába azzal, hogy teret biztosít a játéknak, szórakozásnak, versengésnek, egyszóval a mozgásnak.

Megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan kezdeményezés mellé állhatunk, amely közvetlenül szolgálja a fóti és a környékbeli települések polgárainak egészségmegőrzését. Bízunk abban, hogy hozzá tudunk járulni a közösségépítéshez, amelynek a PHOENIX is szerves része. Azt kívánom Fót lakóinak, hogy örömmel használják ezt a szép, modern sportközpontot!” – tette hozzá Kaló Tamás.

A PHOENIX magyarországi cégcsoportról

„Egészséget szállítunk!”

Magyarország piacvezető gyógyszer-nagykereskedőjeként gondoskodunk arról, hogy a gyógyszerek a megfelelő időben a megfelelő helyre kerüljenek. 2021-ben ez a 6 nagykereskedelmi központunkból, 178.542.562 doboz gyógyszer kiszállítását jelentette, 82.055 túrajárat során, Magyarország hozzávetőlegesen 2.300 gyógyszertárába.

Büszkék vagyunk arra, hogy napi szinten járulunk hozzá az egészségügyi ellátórendszer biztonságos és hatékony működéséhez. Tevékenységünk középpontjában partnereink, a gyógyszertárak igényei állnak. Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével számukra igyekszünk értéket teremteni.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek