Párbeszéd a testünkkel

Párbeszéd a testünkkel

Napjaink egyik leggyakrabban használt fogalma az információ. Sokan azonban nem is sejtik, hogy nemcsak az irodákban, a háztartásokban, a hivatalokban, de az emberi szervezetben is elengedhetetlen a helyes információk pontos és gyors áramlása. A beteg vagy sérült sejtekre például jellemző, hogy megváltozik a normális kommunikációs képességük, károsodik az optimális információfogadás és -továbbítás.

Szervezetünk a betegségek során súlyos információs zavarokban szenved. Az orvosokból és mérnökökből álló kutató- és fejlesztőcsoport ezért azt a célt tűzte maga elé, hogy megpróbálja a szervezetben áramló információkat mint elektromos jelzéseket felfogni, majd optimálisan módosítva visszajuttatni őket a szervezetbe, így mellékhatásmentesen csillapítani és megszüntetni velük a fájdalmakat. Dr. Kiss-Solingen Attila, Ackermann István, Szüle János és Kiss Levente tízévi folyamatos fejlesztéssel feltaláltak egy eljárást, s ehhez kapcsolódóan egy berendezést, amely erre a feladatra alkalmassá vált. Ezt a rendszert Integrált Biológiai Regulációs Rendszernek - röviden IBR-SYSTEM - nevezték el.

A berendezés működési elve azon alapul, hogy mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, amelyre az azonnal és őszintén válaszol. A válaszok kialakításában a szervezet minden egyes sejtje, minden egyes szervrendszere részt vesz. Ezek a válaszok ugyancsak mikroimpulzusok formájában érkeznek, amelyek elektródák segítségével a bőrfelületről elvezethetők, majd feldolgozhatók. Az EKG során is részben hasonló folyamat játszódik le, csak sokkal egyszerűbb formában.

Az integrált biológiai regulációban az a teljesen új, hogy az egész szervezetet összességében értékeli. A szervezetről elvezetett válaszimpulzusokban ugyanis benne van a bőr, a mozgatórendszer, a gyomor-bélrendszer, a hormonrendszer, a keringés, a nemi szervek stb. pillanatnyi válasza, a szervezet egésze. Valójában ez a szervezet ujjlenyomata. Ezeket a válaszjeleket (ujjlenyomatokat) a berendezés regisztrálja, majd speciálisan szűri, a szűrt mikroimpulzusokkal pedig "visszakezeli" a szervezetet.

Az integrált biológiai regulációs rendszer felülmúlta a legtitkosabb reményeinket is. Nemcsak a fájdalomcsillapításban, hanem olyan betegségek kezelésében is kitűnő eredményeket érünk el, mint a szénanátha, allergiás légcsőhurut, asztma, visszatérő középfülgyulladások, bőrallergiák, pattanások, menzeszzavarok, visszatérő nőgyógyászati folyások.

A szervezet meghálálja, ha a saját nyelvén szólnak hozzá és ha meghallgatják összetett jelzéseit.

Várjuk azoknak a betegeknek a jelentkezését, akik a fenti betegségek elhúzódó formáiban, különböző allergiában, fájdalmakban szenvednek.

Dr. Burján Béla

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek