Ne mondjon le a mozgásról a hideg miatt!

Ne mondjon le a mozgásról a hideg miatt!

Bár télen mindenki jobb szeret bekuckózni az otthon melegében, az egészségünk megőrzése érdekében fontos ilyenkor is odafigyelni, hogy elegendő testmozgást végezzünk. Ha nem a szabadba megyünk a hideg miatt, akkor választhatjuk az edzőtermet is. Fontos azonban, hogy ha nem ismerjük a gépeket, ne egyedül próbáljunk rájönni azok működésére, hanem kérjük edző segítségét. A technika, a stratégia, az edzésprogramok, a táplálkozás és a sportpszichológia terén szerzett tapasztalataik, illetve tanácsaik segítenek a gyorsabb fejlődésben. A FUTURO ™ termékek pedig segítenek, hogy mindezt sérülések nélkül tehessük meg.

2022.12.07

Fontos ügyelni a fokozatosságra – nem szabad már az elején túlhajszolni magunk, így később nagyobb eséllyel érhetünk el sikereket. Először technikán kell dolgozni, csak utána az erőnlétén, ezzel lehet ugyanis a legjobb eredményt elérni, alacsonyabb sérülési kockázat mellett. Az edzés volumenét lassan és egyenletesen ajánlott növelni, ellenben nagyobb lesz a veszélye a sérülések, rándulások bekövetkeztének.  Valamint a pihenésre is időt kell hagyni, hogy testünk aztán bírja majd a terhelést.

Ne mondjon le a mozgásról a hideg miatt!

De, ami a legfőbb, hogy jól érezzük magunk közben. Tartsuk szem előtt, hogy miért is sportolunk: magunkért, szóval mindig a saját örömünkre tegyük, ne mások lenyűgözéséért. A FUTURO ™ abban nyújt segítséget, hogy a sportolás öröme, kényelme ne vesszen el. A rögzítők komfortosan, mégis szorosan támasztják alá és védik az ízületeket. Mozgás közben enyhítik az ízületek igénybevételét és serkentik a vérkeringést, aktivizálják az izomzatot. Ám akkor is segítséget nyújtanak, ha a baj már megtörtént. A gyógyulást felgyorsítják, és enyhítik a fájdalmat.

A legújabb Comfort Fit termékek mellett pedig még könnyebb lesz a mozgás: otthon, a munkahelyen, vagy sportolás közben is lehet használni. Légáteresztő anyagának köszönhetően könnyen elvezeti a nedvességet, ami segít szárazon tartani a bőrt.

További információért látogasson el a http://www.futuro.hu weboldalra.

Ne mondjon le a mozgásról a hideg miatt!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek