Mit kell tudni a kutyapózról?

Mit kell tudni a kutyapózról?

Közösülés hátulról. Minden, amit erről a szexuális pozitúráról tudni érdemes!

Nem meglepő, hogy a mindenki által ismert pózok közé sorolt a kutyapóz, ami valójában kevésébe kötött testhelyzet, mint elsőre gondolnánk. Kik szeretik, és kik azok, akik kevésbé élvezik ezt a testhelyzetet az intim együttlétek alatt?

A pozíció leírása

A kutyapózban hátulról közösülnek egymással a párok. A hagyományos esetben mindkét fél térdel, de a nő tenyerére, vagy alkarjára támaszkodik, ezzel még nagyobb hozzáférést biztosítva partnerének. A test helyzetének köszönhetően a nő számára más részeket is ingerel a férfi pénisze, és eltérően a többi pozitúrától, mélyebb behatolást tesz lehetővé, ami a férfiaknak is nagyobb élvezetet jelent.

Változatai

Az anális szexet kedvelők között szintén népszerű póz. Mindkét esetben, a partner derekát tartva gyors összhang alakul ki a mozgásban, amely erőteljesen képes fokozni az élvezetet. Másik változatában a nő megtartja testhelyzetét, még a férfi állva, térdét enyhén behajlítva folytatja a mozgást.

Előnyei

A mélyebb behatolással mindkét fél számára nagy örömet tud okozni a kutyapóz. Másik előnye, hogy a partnerek igény szerint változtathatják testtartásukat, csípőjükkel irányítva a másikat. Bár a felek nem szemtől szemben vannak egymással, mégis sok érintkezésre, és testi kontaktusra van lehetőség ebben a helyzetben.

Hátránya

Rövid időn belül kényelmetlenné válhat a térd folyamatos dörzsölődése miatt, emellett az elöl térdelő dereka is könnyen megfájdul ebben a testhelyzetben. Azoknak, akik szeretik simogatni, csókolni párjukat ugyancsak kevésbé kedvelik a hátat fordított tartást.

Forrás: napidoktor.hu

Kapcsolódó írások
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek