Miről árulkodik a kedvenc szexpózod?

Miről árulkodik a kedvenc szexpózod?

Nem árt időről időre új szexpózokat kipróbálni, de mindenkinek van legalább egy olyan kedvenc póza, amihez rendszeresen visszatér. Ez pedig árulkodik személyiségéről.

Misszionárius

A misszionárius a legklasszikusabb a pózok közül, a tévében, a mozifilmekben is mindig ezzel futunk össze. Akinek ez a póz a favoritja, az egy bizonytalan, megerősítésre váró személyiség. Szereti, ha a gyeplő az ő kezében van, így inkább választja ezt a pózt, amiben biztonságban van, mint mást, ami nem megszokott, és kihívást jelent. Romantikus, de nem túl vállalkozókedvű.

Miről árulkodik a kedvenc szexpózod?

Kutya

Minden férfi kadveli ezt a pózt, de ha valaki nagyon és folyton ehhez ragaszkodik, akkor az egy olyan személyiségről árulkodik, akinek gondjai vannak az intimitással, és egy cseppet sem romantikus.

Nő felül

A férfiak, akik szeretik, ha a nő van felül, szeretnek örömet okozni partnerüknek, figyelmesek. Alázatosak, de ka kell dominánsak is tudnak lenni.

Kanalazós

A kiskifli-nagykifli felállás nagyon-nagyon intim. Olyan férfiak kedvence, akik szenvedélyesek, és égnek a vágytól, hogy gyönyört okozzanak párjuknak.

Álló

Bárhol lehet állva szexelni, kivéve az ágyban. Azok a pasik, akiknek ez a kedvencük kalandvágyók, és felizgulnak a szokatlan dolgoktól. Jól akarják érezni magukat, és nem gondolni a következményekre.

MÉG TÖBB SZEX! KATT IDE!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek