Mikor születtél? Ilyen vagy az ágyban!

Mikor születtél? Ilyen vagy az ágyban!

A Nap-jegyed - a személyiség sok egyéb jellemzője mellett - a szexualitásról, szenvedélyességről is képet adhat. Te milyen lepedőakrobata vagy?

Kos (március 21 – április 20.)

A tüzes Kos-szülött általában lobbanékony, hirtelen cselekszik, gyorsan dönt, és meglehetősen énközpontú. A Mars uralma alatt magához ragadja a kezdeményezést és a kivitelezést, élvezi a hódítás örömét, illetve azt, ha a másikat mielőbb ledöntheti a lábáról. Amilyen gyorsan fellángol és begerjed, olyan tempóban ki is elégül. Ugyanakkor igen rövid időn belül képes újra teljes erőbedobással teljesíteni az ágyban.

Bika (április 21 – május 20.)

A Föld elemű Bika -szülött a stabilitásra törekszik, hajlamos a birtoklásra és féltékenységre, nem igazán nevezhető egyéjszakás kalandornak. Lassabban oldódik, és lasabban is megy el, ám a köztes időt a Vénusz által sugallt gyönyörökkel és magas fokú érzékiséggel tölti meg. Az egyik legtökéletesebb szerető, türelmes és figyelmes, odaadó és kitartó, és másnak már nem könnyű elcsábítania, elcsavarnia a fejét...

Ikrek (május 21 – június 21. )

A levegős Ikrek-szülött élvezi a szexet, mindenre kíváncsi, szívesen próbál ki új dolgokat. Játék az egész élete, lételeme a flörtölés és az ismerkedés, ritkán mélyül el érzelmileg. A Merkúr uralma alatt inkább szavakba önti gondolatait és óhajait, számára az aktus is csupa móka és kacagás. Kevés dolgot vesz komolyan, kivéve az elő- és utójáték jelentőségét, amely mögött maga az aktus fontossága és ideje el is törpülhet.

Rák (június 22 – július 22.)

A víz elemű Rák-szülött az egyik legérezelemdúsabb személyiség, kinek a szerelem nélküli szex szinte elképzelhetetlen. Partenerének jól-létét, örömét még önmagánál is előbbre helyezi, az ágyban is a gondoskodás, az odaadás és a mindent beborító ölelés jellemzi. Ugyanakkor a Hold uralma alatt hangulata és libidója is ingadozó, olykor nem képes figyelembe venni a másik személyes szükségleteteit, óhaját.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

A tüzes Oroszlán-szülött megszállott szerető, ég a vágytól, hogy mély nyomot hagyjon partnerében, miközben a kölcsönös kielégülésre is ügyel. Szüksége van arra, hogy fenséges csábítónak érezhesse magát, ő lehessen a lepedők királya, bár a „zsákmányszerzés” öröméhez nem mindig ragaszkodik. Számára a hálószoba, az aktus is egy színielőadás, melynek örömteli (be)kiabálásokkal kell végződnie.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

A föld elemű Szűz-szülött épp olyan maximalista, tisztaságmániás, kritikus és szőrszálhasogató az ágyban, mint a mindennapi életben. Az elviselhetetlenségig elővigyázatos, ügyel minden részletre, és a szeretkezést is könyvszagúan műveli. Meg akarja tanulni azt, hogy partnerének mi okoz örömöt, illetve megtanítani azt, hogy ő mit szeret. Folyamatosan a racionalitása kerekedik az érzelmein felül, tudatosan kontrollálja minden lépését, érintését. Az ágyban meglehetősen gépies, a szexuális élete technikai elemek és fogások tárháza, ugyanakkor hajlamos a már jól bevált, megszokott trükkjeivel is előrukkolni, melyek partnerét a mennybe repíthetik.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

A levegős Mérleg-szülött egyfelől határozatlan, másrészről erőteljes, és ha kell erélyesen is fel tud lépni. A Vénusz uralma alatt lételeme az érzékiség, a szépség, a művészi kivitelezés, valamint az egyensúly megteremtése. Így az ágyban is a harmóniára, a kölcsönös és minőségi kielégülésre törekszik. A szex számára az ellentétes nemek egyesülését, eggyé válását jelenti, testileg és spirituálisan egyaránt, ám az összetalálkozásuk középpontját nem hágja át szívesen.

Skorpió (október 23 – november 21.)

A Víz elemű Skorpió-szülött egyike a legszexuálisabb jegyeknek, szélsőségesen szenvedélyes, odaadó, kitartó és keresi a kihívásokat. A vonzalom, a bujaság és a kéjvágy folyamatosan ott buzog a vastag bőre alatt, amely alkalom adtán hihetetlen és ellenállhatatlan erővel képes kirobbanni. Az erotikában a fizikai élvezet mellett sokkal jobban izgatja az érzelmi mélységek, a rejtélyes titkok megfejtése.

Nyilas (november 22 – december 21.)

A tüzes Nyilas-szülöttet nehéz megfogni, megállás nélkül hitről hitre, egyik helyről a másikra csapong. Mindennek a filozófiáját kutatja, nyilait messzire, olykor a túlidealizált, álomszerű világba lődözi. Látszólag képtelen megnyugodni, sokáig egy helyen tartózkodni, érzelmileg elköteleződni.

Mikor születtél? Ilyen vagy az ágyban!

A szexuális aktust is gyorsan lezavarja, ha nem látja különösebb értelmét, ám, ha van mibe kapaszkodnia, valami jelentős tényező leköti az érdeklődését, a vulkán kitörése eltörpülhet szenvedélyessége mellett.

Bak (december 22 – január 20.)

A Föld elemű Bak szexuális élete is tervszerűen működik, rendszeresen és kiszámíthatóan zajlik. Érzelmeit háttérbe szorító, racionális partner, számára a hódítás együttműködést, az előjáték összemelegedést, míg az aktus munkát jelent. Megbízható és állhatatos szerető, aki büszke a hosszan elnyúló szexuális teljesítményére.

Vízöntő (január 21 – február 19.)

A levegős, újító és különc Vízöntő-szülött az ágyban is az embert és az egyediséget keresi, és kerüli a rutint, a leegyszerűsített mozdulatokat. Váratlanul tör rá a kéjvágy és soha sem lehet tudni, hogy ő kezdeményezett-e, s egyéjszakás kaland, vagy valamivel tartalmasabb kerekedik-e az adott viszonyból. Érzékenyen reagál partnere szükségleteire, ám sajátjait csak nagyon nehezen juttatja kifejezésre, dobja a közös(ülés)be. Nehezen eldönthető, hogy számára az aktus többet vagy kevesebbet jelent-e a puszta kielégülésénél.

Halak (február 20 – március 20.)

A Víz elemű, változékony Halak-szülött a legönfeláldozóbb és legsegítőkészebb hírében áll, így az aktus során is partnere örömszerzését helyezi előtérbe a sajátjához képest. Kifejezetten érzékeny, és hajlamos az elúszásra és a túlzott alkalmazkodásra, így az ágyban minden rezdülésre reagál, odaadó és pont addig húzza az élvezeteket, amíg partnere igényli. Az előjátékot időtlen időkig képes nyújtani, ami olykor már meg is teremti számára az egység élményét, és az aktust is helyettesítheti. Ugyanakkor az utójáték szintén nagyon fontos számára, órákig képes simogatni, ölelgetni partnerét, hogy „örökre” érezhesse közelségét.

Kapcsolódó írások