Mikor a legjobb szexelni?

Mikor a legjobb szexelni?

Sosincs rossz idő a szexre, de szakértők szerint reggel a legjobb hancúrozni. Miért? És hogyan tehető még jobbá?

Az éjszaka folyamán megnövekszik a férfiak tesztoszterin szintje, ráadásul a férfiak általában merevedéssel ébrednek. Ezen kívül az antidiuretikus hormon szintje is felszökik bennük, ami miatt jobban vágynak az érzelmi kötődésre. Mi kell még egy jó szexhez?

Mikor a legjobb szexelni?

Egy nő, aki nem feltétlenül áll készen reggel a szexre, pláne, ha nagyon érzékeny arra, hogy, hogyan néz ki. Ráadásul még nem is pisilt! Úgyhogy a következő tanácsokat tudjuk adni, hogy neki is megjöjjön a kedve a dologhoz:

1. Bújjatok, bújjatok!

Kezdjétek lassan! Simogads, bújj oda hozzá mielőtt direkt szexuális lépéseket tennél. A simogatás, cirógatás oxytocint termel, ami segít az ellazulásban. Ne siettesd, mert teljesen elveszed a kedvét az egésztől.

2. Bókolj!

Most nem mocskos szavakra vágyik. Dícsérd meg, hogy milyen szexi a pizsifelsőjében. Ez talán tompítja a diszkomfortját azt illetőleg, hogy reggel nem mindenki a legszebb és a legillatosabb.

3. Leheletmentes póz

A reggeli szájszag nem éppena  legkellemesebb. Válasszatok olyan pózt, ahol nem egymás szájzsagát kell szagolnotok. Valami kutyapóz-szerűség is megfelel a célnak, de egy kanalazós megoldás a legintimebb.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek