Meccs vagy szex? Ezt választják a férfiak a vébé alatt

Meccs vagy szex? Ezt választják a férfiak a vébé alatt

A férfiak 27 százaléka gondolt már a labdarúgásra szex közben, 42 százalékuk pedig igyekezett gyorsabban túllenni az aktuson, hogy le ne maradjon a meccsről. Kétötödük visszautasítaná a légyottot annak érdekében, hogy lássa a kiszemelt mérkőzést, harmaduk pedig azt mondja: szégyenteljesebb a pályán színlelni, mint az ágyban.

2014.06.16

A nők a világ minden táján felkészültek arra, hogy párjuk a televízió képernyője előtt ragad a brazil világbajnokság kezdetekor. Úgy tűnik, valóban kevesebb figyelem jut majd a gyengébb nemnek, mivel a férfiak kétötöde választja inkább a meccset az összebújás helyett.

Ha mégis sor kerül az együttlétre, abban sincs sok köszönet, mivel egy friss kutatás szerint az urak 42 százaléka szeretné minél hamarabb letudni a dolgot, nehogy lemaradjon egy fontosnak ítélt mérkőzésről.

Meccs vagy szex? Ezt választják a férfiak a vébé alatt

Kompromisszumra is van lehetőség, hiszen a férfiak 37 százaléka fogadná el a kezdeményezést akkor, ha közben bekapcsolva maradhatna a tévé, s így fél szemüket a labdán tarthatnák.

A nyári futballszezon csúcspontja világos összefüggésben áll a szexualitással: a szenvedély, az izgalom, a teljesítmény… És persze azok, akik mindezt csak tettetik. A világ futballelitjének színre lépésekor óhatatlanul beszélgetések témájává válik a sérülések színlelése, mely olykor szinte akrobatikus esésekkel jár. A megkérdezett férfiak csaknem 70 százaléka egyetért abban, hogy az efféle színjáték tönkreteszi a mérkőzést – sőt, harmadik szerint sokkal rosszabb ez, mint az orgazmus színlelése.

A Durex óvszergyártó cég által megkérdezett 2 000 úriembernél egyébként a „meg akarom nézni a meccset” szerepelt elsőszámú kifogásként a szex visszautasításakor.

OLVASS MÉG TÖBBET A SZEXRŐL!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek