Más párok mennyit szexelnek?

Más párok mennyit szexelnek?

Vetődik fel a kérdés sok párkapcsolatban élőben. Dr. Harry Fisch a new york-i presbiteriánus kórház urológusa elárulja a választ, sőt, annál többet is!

A doktor szerint egy átlagos pár hetente kétszer, háromszor szeretkezik. A gond az, hogy rengeteg férfi túl gyorsan eléri az orgazmust, és a hölgyeket kielégítetlenül hagyja. Állítása szerint a férfiak 45 százaléka 2 percen belül eléri a csúcsot, miután behatol partnerébe, ez pedig a legtöbb nő számára túl rövid idő a kielégülésre. A nerve.com adatai szerint a nők többségének 5-7 perc kell a csúcs eléréséhez.

Más párok mennyit szexelnek?

A szexuális aktusok száma korfüggő is. Míg a húszas éveikben járó párok 1-3 naponta szeretkeznek,  a 30 és 50 év közöttiek már csak hetente kétszer, az 50 év felettiek pedig kevesebb, mint egyszer hetente. A kapcsolatuk legelején járók naponta akár többször is szexelnek, de az együttlétek az idővel gyérünek.

Dr. Fisch azt is elmondta a dailymail riporterének, hogy egy férfinak naponta akár 11-szer is lehet merevedése, és néhány fiatal srác úgy gondolja, hogy az a normális, ha naponta többször is szexelnek. Bár tapasztalatai szerint az ilyen gyakori aktus nem jellemző.

A szakértő szerint a lényeg nem az, hogy mennyi szexben van részünk, hanem hogy a pár mindkét tagja elégedett legyen közös szexuális életükkel.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek