Különleges, vágyfokozó szexpózok!

Különleges, vágyfokozó szexpózok!

Egy idő után beleun az ember a munkájába, a hobbijába, sőt, néha még a szexuális életébe is, ezért kell valami, amivel mindig izgalmassá tehetjük azt!

2013.10.08

Ilyen lehet egy új fehérnemű, egy hirtelen kitalált helyszín, de sokszor elég egy új helyzet is. Sok szexpóz van, amelyet ugyan szeretnénk kipróbálni, de nem tesszük, vagy egyáltalán nem is ismerjük azokat. Persze mindenki mást tart szexinek, de abban megegyezhetünk, hogy a férfiaknak az érzésen kívül a látvány is nagyon fontos.

Legyél vékony vagy telt, az biztos, hogy kedvesed oda lesz attól, ha nem sötétben, a paplan alatt kell szeretkeznetek, és szemmel is nyomon tudja követni a történéseket. Íme azok a pózok, melyek látványban a leggazdagabbak, és mindenki örömére szolgálnak!

Béka-perspektíva

Jelen esetben végre nem a pasi van felül, és az iramot sem ő diktálja. Újítsd meg a lovagló pózt! A szokásos helyzetben kerekedj felül partnereden (lovagló pózban), majd hajolj kicsit hátra, és emeld fel a lábaidat úgy, hogy lényegében ráguggolj a férfira, kicsit békaállás-szerűen, majd kezdj bele egy ütemes fel-le mozgásba! Ennek a póznak a nagy előnye, hogy kedvesed teljes betekintést nyerhet az aktusba, hiszen lábaidat széttárod, neki pedig csak gyönyörködnie kell a látványban. Te kapaszkodhatsz a hátad mögött a lábában, vagy magad előtt a csípőjén is.

Előnyök és hátrányok

Haladó fokozatban hátat lehet fordítani a férfinak, így igazán új perspektíva nyílik meg a kapcsolatotokban. A póz hátránya, hogy könnyen elfáradhatsz benne, ha nem elég edzett a combizmod. Mindenesetre tutira megéri, hiszen közben cirógathat is a kedvesed, de segíthet neked a mozgásban is úgy, hogy kezével megkönnyíti a felfelé irányuló mozdulatokat.

Kutyapóz...

Általános vélemény, hogy a férfiak számára az egyik legizgatóbb pózokat azok jelentik, amelyekben hátulról közelíthetik meg a dolgokat. A bemenet a szokásos, csak a testhelyzet változik. Azért közkedvelt ez a megoldás, mert ilyenkor a férfi úgy érzi, az ő kezében van az irányítás, és így teljes egészében megkapta a nőt.Hát akkor hajrá, adjuk meg nekik a lehetőséget a bizonyításra!

Különleges, vágyfokozó szexpózok!

Térdelj az ágy szélére, támaszkodj a kezedre vagy a könyöködre, a férfi lépjen mögéd, és jöhet, aminek jönnie kell!...csavarral Sok nő ,,magányosnak” tartja ezt a pózt, hiszen nem látja partnere arcát. Nem bonyolult a megoldás: fordulj hátra! Ha kicsit behajlítod az egyik könyököd, a másik irányba könnyedén megfordulhatsz. Ha ilyenkor találkozik a tekintetetek, az mindkettőtökre vágyfokozó hatással lesz.

Lesd meg magatokat!

Kukucskálni mindenki szeret. Belesni mások életébe, megtudni, ők hogyan csinálják, de te belestél már a saját hálószobátokba? Az ajtó belsejére szerelt egész alakos tükör, vagy ami az előszobában van, mindegy, csak tükör legyen. Sokak számára izgató látvány, ahogy megpillantják magukon(ban) a partnerüket. Ha te nem is vagy oda annyira az ötletért, partnered biztosan értékelni fogja.

Tükör helyett

Ha nincs alkalmas tükör, egy éjjeli lámpa is megteszi. A jól beállított fényekkel árnyékotok a falra vetül, ami legalább annyira vágyfokozó lehet, mintha a tükör előtt szeretkeztek. Sok sikert mindenkinek a kísérletezéshez!

Forrás: napidoktor.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek