Jobb szexet 2014-re! Van 7 fogásunk, amivel elérheted

Jobb szexet 2014-re! Van 7 fogásunk, amivel elérheted

Hogy állsz az újévi fogadalmak betartásával? Elkezdtél mozogni? Hány kilót fogytál? És a cigi? Jó, jó... De mi a helyzet a szexuális életeddel? Most ennek a javításához adunk néhány tippet.

Beszélj hozzá!

A sóhajok és nyögések is célba találnak, de még jobb, ha elmondod neki, hogy mit is szeretnél, és hogy éppen milyen érzést vált ki belőled, amit csinál.

Jobb szexet 2014-re! Van 7 fogásunk, amivel elérheted

Ne ijedj meg a kicsit durvább szavaktól sem, ugyanis egy kutatás szerint azok a párok akik elkezdtek csúnya szavakat használni a hálóban, elégedettebbek lettek szexuális életükkel.

Húzd el!

A nőknek szükségük van az előjátékra. A csókolózásnak, és a simogatásnak a szex végéig ki kell tartania. Hogy miért? Mert a nők szája és nyaka a harmadik illetve negyedik legérzékenyebb erogén zónájuk. Úgyhogy tartsuk rajtuk a szánkat!

Vaduljatok!

Üdv a vadonban! Azok a párok, akik kísérleteznek a kikötözéssel, szado-mazóval, mazochizmussal, jobban képesek megélni vágyaikat és nagyobb biztonságban érzik magukat partnerük mellett. Persze nem kell rögtön a bilincshez vagy a korbácshoz nyúlni, kezdhetitek valami könnyedebbel is.

Kifelé!

A nem szokványos helyen való szeretkezés mindig izgalmas. Pláne ha az a hely nyilvános! Párod elsőre talán nem fog rajongani az ötletért, de te ne add fel. Először mondjuk próbáljátok meg az erkélyen, a liftben, vagy egy néptelen pezsgőfürdőben. Aztán szép lassan emeld a tétet!

Nézzetek pornót!

A pornófilm nézésnek nem kell titkos, föld alatti tevékenységnek lennie többé. Az amerikai nők 69 százaléka nyilatkozott úgy, hogy szívesen néznének együtt pornót párjukkal, ha az feldobná az ötletet.

Tárd fel a vágyait!

Tudd meg, mit szeret a másik. Merj feltenni olyan kérdéseket, amik talán arcpirongatóak, de nagyban előmozdítják ágybéli életeteket. Biztos van olyan dolog, amit mindig is ki akart próbálni, de eddig sosem mert rá megkérni. Könnyíthetsz a helyzetén, ha először te nyílsz meg!

Vonjátok be a legjobb barátját!

Nem, nem a csinos barátnőre gondolunk, hanem a vibrátorára. Ne aggódj amiatt, hogy alul maradsz a rezgő gépezettel szemben, hiszen a nők is az igazit szeretik a legjobban, és 67 százalékuk állítólag nyitott arra, hogy együtt fedezzétek fel a vibrátor okozta örömöket.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek