Igazi meglepetés, a nyertes én vagyok!

Igazi meglepetés, a nyertes én vagyok!

Megtaláltuk! A Patika Tükör „Keresd a férfit!“ kampányának nyertese, Takó Attila mindent visz. A nyereményeket, az ismertséget, a címlapfotózást. Olvasóink számára azonban a kérdés, hogy miért lett ő a kiválasztott?

2015 szóljon a férfiakról! – ezzel a gondolattal indítottuk a „Keresd a férfit!” kampányunkat és kértük a barátnőket, feleségeket, gyermekeket és természetesen a férfiakat, hogy keressük meg együtt azt a férfit, aki Magyarország első számú egészségügyi lapjának, a Patika Tükörnek a főszereplője lehet.

Attilát felesége, Ildikó nevezte be, levelében megtalálom a telefonszámát. A szerkesztőségből hívom, gratulálok, a férje lett a nyertes. A másik oldalon hosszú csend, aztán egy halk köszönöm, majd még egyszer az elfogódott köszönöm. – Attila úton van, este mondom el neki – szólt a telefonba egy kellemesen mély hang – ez lesz az igazi születésnapi meglepetés, tegnap volt 46 éves. Így kezdődött ismerkedésünk novemberi címlapsztárunkkal, Takó Attilával.

Az éremnek két oldala van

A címlapfotózás után egy kávéházban beszélgetünk és szép lassan enged be az életébe bennünket Ildikó és Attila, egy olyan világba, ahol minden lépés és minden szó fiukról, a 15 éves Gergőről szól.

Igazi meglepetés, a nyertes én vagyok!

„Valamikor szeptember elején az én 82 éves édesanyám felhívott a hírrel, hogy a Patika Tükörbe férfiakat keresnek – emlékszik a jelentkezés történetére Ildikó. Kérdeztem, hogy mégis milyen férfiakat, mire az volt a válasza, hogy olyanokat, mint a te férjed. Elhoztam az újságot, bele is lapoztam, mert pont találtam benne egy cikket, ami érdekelt. Arra gondoltam, hogy olyan kevés módja van annak, hogy megháláljam a férjemnek, a gyerekem apjának azt a rengeteg munkát, ami lehetővé teszi, hogy azon színvonalon tudjunk élni, ahogy élünk, hogy a fiunkat mindenben segíteni tudjuk, hogy azt gondoltam, talán valamit vissza tudok adni neki. Az utolsó pillanatban küldtem el a fotót és egy rövid levelet a szerkesztőségbe.”

„Egyszer csak telefonált Ildikó, hogy siessek haza – veszi át a szót Attila. Leültetett az asztalhoz, s mondta, hogy bár már megünnepeltük a születésnapomat, de az ajándékozásnak még nincs vége, mert az igazi meglepetés csak most jön: engem választottak a Patika Tükör címlapjára! Először nem akartam elhinni, és most itt vagyok, túl egy fotózáson.”

Álomból valóság

„Sok dolog motivál, és minden új információ inspirál – mesél magáról Attila. Ilyen volt a házépítés is, ha tehetném, minden évben építkeznék. Nagy hatással volt rám Toscana, úgy éreztem, mintha ott születtem volna és kellett utána jó pár év, hogy egy hétvégi házba, a Balaton mellé hozzam azt a hangulatot. És sikerült. Aprólékos vagyok, talán a kelleténél jobban szeretek elmerülni a részletekben, de nem a siker érdekel, hanem az, hogy az álmaimat valóra váltsam. Mindig van valami, ami foglalkoztat, nem ismerem a betegséget, a letargiát, a depressziót.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek