Hosszú ujj, rövid pénisz? - Kapcsolódások a testben 1.

Hosszú ujj, rövid pénisz? - Kapcsolódások a testben 1.

Mit árulnak el a kezeid a péniszedről? És a rákra való hajlamodról? Bemutatunk öt különleges kapcsolódást a testedben!

Hang és magasság

A Washington Egyetem kutatói nemrég arra bukkantak, hogy az emberek csupán a hang alapján meg tudják mondani, hogy milyen magas az illető személy (alacsony-magas-középtermetű). Ez a „hangrés rezonanciának” köszönhető, ami a tüdő alsó részében keletlezik, és minél magasabb valaki, annál mélyebb. Észrevetted már, hogy a minden magas ismerősödnek mély a hangja? Hegyezd a füled!

Szem és agy

A szemek mögötti kis erecskék arról árulkodnak, hogy mennyire egészséges az agy. Kutatók úgy találták, hogy azoknak, akiknek ezek az ereik vastagabbak, középkorukban rosszabbul teljesítenek az intelligencia teszteken.

Hosszú ujj, rövid pénisz? - Kapcsolódások a testben 1.

Bőr és vényomás

A ráncok nem csak az öregedés jelei, komolyabb problémákra is utalhatnak. Mikor a kutatók a szívbetegségek kockázata szerint csoportosítottak embereket, kiderült, hogy azoknak volt a legfiatalabb a bőrük, akiknek alacsonyabb volt a vérnymásuk, és kisebb a szív- és érrendszeri kockázatuk.

Kéz és pénisz

Egy 2011-es koreai kutatás azt találta, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek a mutatóujjuk kisebb, mint a középső ujjuk, hosszabb a péniszük. Ez annak a tesztoszteronnak köszönhető, aminek még magzati korban vannak kitéve a fiúk, ugyanis az ujjak hosszát és a pénisz méretét is ez határozza meg.

Ujjak és a rák

Míg a hosszú mutatóujj nem jó hír a hímvessző méretét tekintve, kifejezett szerencse, ha a prosztatarákról van szó. A kevesebb tesztoszteron jelenléte a méhben, csökkenti a prosztatarákra való hajlamot.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek