Hogyan válasszuk ki a tökéletes telefontokot?

Hogyan válasszuk ki a tökéletes telefontokot?

Kevés személynek van a telefonszervizes technikusoknál nagyobb rálátása az emberek gyenge pontjaira. Természetesen Shakespeare a mester az emberi természettel kapcsolatos megfigyelések terén, de a telefonunkat javító emberek a legsebezhetőbb állapotunkban látnak bennünket, markunkban szorongatva a megrongálódott hardvert, általában valamilyen kínos és kinyilatkoztató baki bevallásával. Ismerős a szitu? A világ tele van potenciális technológiai árulásokkal, ezért a legjobb, ha megelőzően cselekszünk, és védőtokba csomagoljuk telefonunkat. De hogyan válasszuk ki a megfelelőt? (Fizetett hirdetés)

Kerüljük el az okostelefonos horrortörténeteket!

A legáltalánosabb probléma, ami a szervizbe kényszeríti az ügyfeleket, a törött üvegképernyő. A képernyők különösen érzékenyek a törésre, ha az ütközési pont a telefon sarkában van, ahol az üvegre ható erő koncentráltabb. Az alapszintű védelem érdekében válassz ütéselnyelő anyagból, például szilikonból vagy gumiból készült mobiltelefon tok opciót, amely biztonságban tartja a telefon sérülékeny sarkait. A legtöbb hozzáértő azt tanácsolja az okostelefonos tulajdonosoknak, hogy kerüljék a műanyag tokokat, amelyek nem nyelik el hatékonyan az ütéseket, és valószínűleg magára az eszközre gyakorolt kedvezőtlen ​​hatást sem hárítják. Hogy ezen túlmenően, mit vásárolj még védőpajzsként, attól függ, hogyan és hol használod a telefont.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes telefontokot?

Egy vékony tok megfelelő lehet, ha biztos vagy abban, hogy csak mindennapi ütéseknek és kisebb leeséseknek teszed ki az eszközt. Próbálj ki egy áttetsző vékony tokot, hogy megmutathasd telefonod meseszép dizájnját. A vastagabb, terjedelmes héjú tokok nagyobb súlyt adnak, ezáltal nagyobb ütéseket nyelnek el, ezek a mobiltelefon tokok a fiatalabb telefonhasználók számára ajánlottak.

Fontold meg igényeidet!

A statisztikák szerint a vízkárosodás kevésbé gyakori, mint a képernyő sérülése, bár a vízi baleseteknek is megvan a szezonja. Ha általában nem tudsz ellenállni a víz hívogatásának, akkor keress egy vízálló verziót. Bár a vízkár kevésbé jelent problémát, mivel a vízállóság már szabványossá vált a legjobb telefonokban, de ne feledd, hogy ez a fajta védelem nem terjed ki az óceánra. A sós víz bizony maró hatású, ezért egy vízálló mobiltelefon tok jó ötlet lehet, ha fennáll annak a veszélye, hogy a telefon érintkezésbe kerül vele. Ha folyamatosan feszegeti a telefon az akkumulátorának korlátait, akkor a töltőként is használható tokok jelenthetnek kitűnő megoldást.

A fóliás vagy pénztárcatokok akkor jönnek jól, amikor a telefonnal együtt más fontos apróságokat is magadnál kell tartanod, mint például személyi igazolvány, bélyegző, toll, és még sorolhatnánk. Ezek a tokok amúgy meglepően magas szintű védelmet nyújthatnak, mivel legtöbbjük teljes lefedettséget kínál a széleken, és egy kis csatot, amely a helyén tartja a telefont. A telefontartozékok kereskedői gyakran ajánlanak képernyővédőt, amely közvetlenül a telefon érintőképernyőjére tapad. Szakértők azt javasolják, ha ilyenbe fektetsz be, akkor edzett üveg képernyővédőt válassz, mert ezek hatékonyabban hárítják el a karcolásokat, mint a műanyag képernyővédők.

Nem árt azonban megjegyezni, hogy a képernyővédő fólia káros hatásokkal szembeni védelmi szintje korlátozott. Míg az öntapadó képernyővédő fólia hatékonyan védi a telefonokat az érintőképernyőt érő közvetlen erőtől, nem bírja olyan jól, ha a telefon oldaláról vagy sarkairól ütközik. Edzett üveg kijelzővédő fóliát kell használni a szuper mobiltelefontokkal együtt.


Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek