Hírességek, akiknek vér tapad a kezéhez

Hírességek, akiknek vér tapad a kezéhez

A sztárok is csak emberek, és bizony hibáznak. Olykor végzetesen... Íme három híresség, akik már kioltottak emberi életet.

Brandy

Brandy Norwood énekesnő, akit a közönség csak Brandy néven ismer, 2006-ban autóbalesetet okozott, amiben az egyik kocsi sofőrje meghalt. A sztárt sosem vádolták bűnelkövetéssel annak ellenére, hogy az áldozat családja és a balesetbe keveredett másik két autó sofőrje is pert indított ellene. Brandy-nek sikerült az összes vádat peren kívül rendeznie.

Hírességek, akiknek vér tapad a kezéhez

Egy televíziós műsorban egyszer azt monda, hogy tudja, sokan gyilkosnak nevezik, de szerinte a gyilkos az, aki előre megfontolt szándékkal öl meg valaki. „Én nem úgy keltem fel aznap reggel, hogy na, akkor ma jól kinyírok valakit” - mondta az énekesnő.

Matthew Broderick

A Godzilla és a a Bigyó felügyelő sztárja, aki nem mellesleg Sarah Jessica Parker férje, szintén szereplője volt egy halálos kimenetelű autóbalesetnek még 1987-ben. Írországban vakációzott akkori párjával, Jennifer Grey-jel, akivel átcsúsztak a másik sávba, és frontálisan ütköztek egy másik autóval, amelynek 28 éves sofőrje, és annak 63 éves édesanyja belehalt a karambolba. Brodericket a bíróság bűnösnek találta, gondatlan vezetés miatt büntették, és kemény 175 dollárt kellet fizetnie...

Hírességek, akiknek vér tapad a kezéhez

O. J. Simpson

Profi futball játékos és a Csupasz pisztoly című film sztárja. Simpsont 1995-ben felmentették a vádak alól, miszerint megölte feleségét és annak barátját. A tárgyalás óriási port kavart, és a felmentés ellenére sokan úgy gondolták, hogy valóban ő volt a tettes. A nő családja által később indított polgári kártérítési perben a bíróság felelősnek találta, és ezért 30 millió dollárt kellett fizetnie az elhunytak családjának. Azóta börtönbüntetését tölti a gyilkossági ügytől független vétségekért, úgy mint betörés és emberrablás.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek