Harmadszorra műtik Hugh Jackmant bőrrákja miatt

Harmadszorra műtik Hugh Jackmant bőrrákja miatt

Hugh Jackmant a napokban egy ragtapasszal az orrán kapták le - most kiderült, hogy újabb beavatkozást hajtottak végre rajta a bőrrákja miatt.

"Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat, ez egy rákfajta, bazálsejtes karcinómának hívják, ami az összes bőrráktípus közül a legenyhébb változat. De azonnali kezelésre szorul, és el kell távolítani, különben egyre nagyobb lesz" - hangsúlyozta az E! News újságírójának.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy mindenki vizsgáltassa meg magát, mert csak úgy lehet benne biztos, hogy nincsenek rákos sejtek a testében. Az Instagramra hétfőn kitett fotóval pedig arra szólítja fel a követőit, hogy használjanak fényvédő krémet.

Harmadszorra műtik Hugh Jackmant bőrrákja miatt

"Reálisan látom a jövőt, feltehetően még lesz egy, de az is lehet, hogy több műtétem, ami persze egyáltalán nem olyan szokatlan egy ausztrálnak, különösen, ha angol felmenői vannak - ha visszagondolok, soha senki nem mondta nekem egyszer sem, hogy kenjem be magam naptejjel" - nyilatkozta a Fox Newsnak májusban, a második műtét után.

Igaza lett, a 46 éves színészt az elmúlt 12 hónap során már harmadszor műtötték BCC-vel: a jelenlegi beavatkozáson túl először 2013 novemberében, amikor a felesége beszélte rá, vizsgáltassa meg az orrán lévő elváltozást. A második műtétre pedig idén májusban került sor, akkor az Instagramjára töltött fel műtét utáni képeket.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek