Fusson a rák ellen!

Fusson a rák ellen!

A Magyar Rákellenes Liga a “Ráktudatosság” és az “Új Immunterápiás lehetőségek” kérdéseit szeretné ismertetni és terjeszteni.

Fusson a rák ellen!

 

Budapest, Városliget, Olof Palme sétány (A Pálmaház közelében)

2016. szeptember 11. 9.00 órától

 

A Budapesti Sportiroda (BSI) 31. Wizz Air Budapest Félmaraton és Ligetkör rendezvénye (www.futanet.hu) kapcsán is lehetőséget talált erre.

 

A Magyar Rákellenes Liga Futókörének tagjai az új rákellenes Jó Ügyért (www.rakliga.hu, www.jougyekert.hu), így a daganatokkal szemben hatékony immunterápiákért futnak. Aktív vagy passzív futóként mindenki részt vehet ebben! (http://jougyekert.hu/hu/users/kampany_regisztracio.html).

 

A 31. Wizz Air Budapest Félmaraton helyszínén felállított Magyar Rákellenes Liga Információs Sátorban kaphat felvilágosítást, ismeretterjesztő tájékoztatókat a rák megelőzésére, a szűrővizsgálatokra és az új immunterápiás lehetőségekre vonatkozóan. Legyen Ön is részese az új „Immunterápiával és futással a rákkal szemben - az életért” rendezvénynek. Hívjuk, várjuk szeretettel.

 

További információ: A Magyar Rákellenes Liga (www.rakliga.hu) és az Országos Onkológiai Intézet (www.oncol.hu) honlapján, illetve érdeklődni lehet: Strommer Szilvia, Magyar Rákellenes Liga (lelkisegely(at)rakliga(dot)hu, +36-1-225-1621, +36-20-56 55-589) és Dr. Kotlán Beatrix, Országos Onkológiai Intézet (kotlanbea(at)gmail(dot)com, +36 1-224-8600/ 3294, +36-1-398-0863).

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek