Férfitükör

Előző Következő
Szájon át bevett emésztőenzimek

Túl sokat evett hirtelenjében? Fáj és feszül a gyomra, hasa a nagy lakoma után? Állati vagy növényi eredetű emésztőenzimeket tartalmazó patikaszerek ...

 • 2011.11.11 Gyűjtés a buszbaleset áldozatainak, a hozzátartozóknak!

  Az egyiptomi buszbaleset miatt azonnali gyűjtést hirdetünk az áldozatok hozzátartozói, illetve a sérültek számára.

 • 2011.11.07 Véget ért az idei pollenszezon

  A parlagfű pollenkoncentrációja az elmúlt héten sehol sem érte el a tüneteket okozó mennyiség határértékét, ezzel véget ért a 2011. évi pollenszezon - közölte a tisztiorvos facebook oldalán vasárnap.

 • 2011.11.06 Tudatos fogyasztók Magyarországon

  A mindennapi élet két, gyakorlatilag mindenkit érintő területét vizsgálva, első látásra alacsonynak tűnik a fogyasztóvédelmi problémával találkozók aránya. A lakásfenntartás során a válaszolók 10 százaléka, míg az élelmiszer vásárlással kapcsolatban a válaszolók 14 százaléka számolt be arról, hogy fogyasztói jogai sérültek az elmúlt egy-két évben.

 • 2011.11.03 Budapesten továbbra is tájékoztatási fokozat van érvényben

  A fővárosban kis mértékben romlott a szálló por koncentrációja, ezért továbbra is indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

 • 2011.11.02 Budapesten elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

  A szálló por légköri koncentrációjának emelkedése miatt Tarlós István főpolgármester - további intézkedésig - Budapesten elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

 • 2011.11.01 Dolhai Attila: A családom a biztos pont

  Hősszerelmes a színpadon, példás férj és családapa a magánéletben - kedvező párosítás! Az Operettszínház sztárja, "a musical hercege" többször nyilatkozta, hogy nemcsak játssza-énekli, de éli is a romantikát.

 • 2011.10.31 Hagyomány és tudomány

  Igazi sikertörténet az övé. Tudásához nagy adag bátorság, akarat és kalandvágy társult, amikor 1965-ben úgy döntött, elhagyja Magyarországot és Ausztriában keresi a boldogulást.

 • 2011.10.17 Vakcina a gyomorhurut, a gyomorfekély, és a gyomorrák ellen

  A Rhode Islandi Egyetem, és az EpiVax gyógyszercég munkatársai olyan védőoltást fejlesztettek, mely védettséget nyújt Helicobacter pylori nevű baktériummal szemben - a fertőzést igen fontos tényezőnek tartják a gyomorfekély, és a gyomorrák kialakulásában.

 • 2011.10.14 Húszezer magyar fehér bottal - Kutyák a vak emberekért

  Húszezer magyar fehér bottal - Kutyák a vak emberekért

 • 2011.10.11 Sztárok az emlőrák ellen!

  Októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában a betegség ellen küzdő és szerencsésen túlélő helyi hírességek és világsztárok állnak nyilvánosság elé, és próbálják lelkesíteni sorstársaikat.