Férfitükör

Előző Következő
Miről árulkodik a nyugalmi pulzus?

Mindenki tudja, milyen fontos megőrizni a szívünk egészségét, azzal azonban nem mindenki van tisztában, hogy csupán 30 másodperc alatt magunk ...

 • 2012.11.15 Füstölgő rudak - Ne gyújts rá! Világnap

  Magyarország - a dohányosok számát tekintve - meglehetősen előkelő helyen áll a világranglistán: negyedikek vagyunk. Ma, november 15.-én van a Ne Gyújts Rá! VilágnaN. A Szövetség a Dohányzás Visszaszorításáért és a Légúti Betegek Országos Egyesülete ezen a napon közel négy évtizede arra szólítja fel a dohányosokat, hogy gyújtsanak rá, és ha ez sikerült, akkor másnap és később se nyúljanak ismét a cigarettához.

 • 2012.11.14 Diabétesz Világnap - November 14.

  Tégy a cukorbetegség ellen! Most! A Diabétesz Világnapok fő témája 2009-2013 között öt évig a diabétesz edukáció és prevenció. Bár 2012 a ciklus negyedik éve, a cukorbetegség megfelelő oktatása és megelőzése semmit sem vesztett jelentőségéből, továbbra is hatalmas a feladat a cukorbetegek és szakemberek számára.

 • 2012.11.06 Egy hasznos eszköz artritiszes betegeknek

  Fiatal formatervezők hasznos eszközt terveztek reumatoid artritiszes betegek számára. A fájdalmas betegség elsősorban a kezeket érinti. A betegség az olyan apróbb-nagyobb cselekvésekben is meggátolja a betegeket, amelyek az egészségesek számára teljesen hétköznapiak. Ilyen a fésülködés, a mosakodás, egy gomb begombolása, a cipzár felhúzása, az evés, az ivás, egy gyógyszeres doboz kinyitása, egy intézmény nehéz ajtajának kitámasztása

 • 2012.10.29 A férfiakat jobban megviseli a válság

  A gazdasági világválság sokkal inkább károsítja a férfiak szellemi egészségét, mint a nőkét - állítják brit kutatók.

 • 2012.10.17 Lásson tisztán Ön is! Október a Látás Hónapja

  A Magyar Látszerész Szövetség szervezésében 2012. októberében ismét megrendezésre kerül a „Látás Hónapja” elnevezésű rendezvénysorozat, melynek keretében az országos akcióban résztvevő több száz vizsgálati ponton ingyenes látásellenőrzésben és szaktanácsadásban részesülnek az érdeklődők. A program 2012. október 1-tôl október 31-ig kerül megrendezésre.

 • 2012.10.16 Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata

  A kötet a tudatalattiban rögzült helytelen beidegződések, a negatív gondolkodásmód, az ún. "rossz programok" felülírásához nyújt hatékony segítséget.

 • 2012.10.11 Agyrázkódás-teszt

  Egy új teszt segítségével egyszerűbbé válhat annak eldöntése, hogy egy fejsérülést szenvedett sportoló mikor térhet vissza a játékhoz.

 • 2012.09.26 Szeptemberi nyereményjáték nyertesei

  Véget ért "Szeptemberi nyereményjátékunk". Az alábbiakban olvashatják a nyertesek listáját

 • 2012.09.21 Alzheimer - A felejtős betegség

  Bárkivel előfordulhat, hogy néha elfelejt valamit megcsinálni vagy elfelejti a munkatársa nevét, esetleg nem tudja, hova is tette a lakáskulcsát vagy a mobiltelefonját. Az Alzheimer gyógyíthatatlan betegség, de a folyamat lassítható.

 • 2012.09.20 Szeptemberi nyereményjáték összes kérdése

  Szeptemberi nyereményjátékunk összes kérdését megtalálhatja cikkünkben. A helyes válaszokat 2012 szeptemberi 21. éjfélig várjuk!