Férfitükör

Előző Következő
Adjunk vitamint a kutyáknak!

Mivel a kutyák többsége nem természetszerű körülmények között él, ezért a szervezetük számára szükséges kiegészítőket sem tudják önerőből ...

 • 2011.11.02 Budapesten elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

  A szálló por légköri koncentrációjának emelkedése miatt Tarlós István főpolgármester - további intézkedésig - Budapesten elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

 • 2011.11.01 Dolhai Attila: A családom a biztos pont

  Hősszerelmes a színpadon, példás férj és családapa a magánéletben - kedvező párosítás! Az Operettszínház sztárja, "a musical hercege" többször nyilatkozta, hogy nemcsak játssza-énekli, de éli is a romantikát.

 • 2011.10.31 Hagyomány és tudomány

  Igazi sikertörténet az övé. Tudásához nagy adag bátorság, akarat és kalandvágy társult, amikor 1965-ben úgy döntött, elhagyja Magyarországot és Ausztriában keresi a boldogulást.

 • 2011.10.17 Vakcina a gyomorhurut, a gyomorfekély, és a gyomorrák ellen

  A Rhode Islandi Egyetem, és az EpiVax gyógyszercég munkatársai olyan védőoltást fejlesztettek, mely védettséget nyújt Helicobacter pylori nevű baktériummal szemben - a fertőzést igen fontos tényezőnek tartják a gyomorfekély, és a gyomorrák kialakulásában.

 • 2011.10.14 Húszezer magyar fehér bottal - Kutyák a vak emberekért

  Húszezer magyar fehér bottal - Kutyák a vak emberekért

 • 2011.10.11 Sztárok az emlőrák ellen!

  Októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában a betegség ellen küzdő és szerencsésen túlélő helyi hírességek és világsztárok állnak nyilvánosság elé, és próbálják lelkesíteni sorstársaikat.

 • 2011.10.11 Vége az injekciózásnak? Remény a cukorbetegeknek

  Hamarosan tablettában vehetik be a cukorbetegek az inzulint, így nem lesz szükség a mindennapos injekciókra.

 • 2011.09.29 Éltető magvak, termések

  Az erdőt-mezőt járó ember még januárban is sok érdekességgel találkozhat a természetben, hiszen a cserjék és fák rövidebb-hosszabb ideig őrzik terméseiket, magjaikat, melyek majd új és új növénygenerációkat hoznak létre. A magvak, termések sokszor nem csak látványosak, hanem hasznos anyagokat is tartalmazhatnak. Ismerkedjünk meg néhány gyakori, közönséges képviselőjükkel, a gyepűrózsával, a galagonyával, és a vadgesztenyével.

 • 2011.09.24 Káros levegőszűrő berendezések

  A levegőtisztító-szűrő berendezések oxidálják a levegőben lévő szerves vegyületeket, azonban ez a folyamat ózonkibocsátással járhat, ami akár egészségkárosodáshoz is vezethet - állítják amerikai kutatók. Az irvine-i Kaliforniai Egyetem (UCI) kutatói szerint a levegőben lévő részecskék asztmát vagy szív- és érrendszeri megbetegedéseket okozhatnak, illetve közrejátszhatnak a tüdőrák kialakulásában is.

 • 2011.09.22 A dohányzásról való leszokás serkenti a mindennapi memóriát

  A cigarettázásról való leszokás a nem dohányzókéval azonos szintűre képes visszaállítani a mindennapi memória működését - állapították meg a brit szakemberek.