Férfitükör

Előző Következő
Adjunk vitamint a kutyáknak!

Mivel a kutyák többsége nem természetszerű körülmények között él, ezért a szervezetük számára szükséges kiegészítőket sem tudják önerőből ...

 • 2011.12.01 AIDS Világnap: A fejlődés ellenére nincs vége a harcnak

  Mind a HIV/AIDS megelőzésébe, mind pedig a kezelésbe fektetett hosszú távú befektetések, úgy tűnik, kezdenek megtérülni. A WHO, az UNICEF és az UNAIDS közös jelentése azt mutatja, hogy az AIDS ellenes kampányok 15%-os csökkenést hoztak az új fertőzések terén az utóbbi 10 évben, valamint 22% csökkenést az AIDS-el kapcsolatos halálozás terén az elmúlt 5 évben. A gyerekek azonban nagyobb veszélyben vannak, mint a felnőttek!

 • 2011.11.22 Schirilla György: Egy perc alatt megváltoztattam az életemet!

  Ő az, aki minden télen többször is átússza a nulla fokos Dunát. Mit átússza: Európában ő tartja a Guinness-rekordot azzal, hogy 26 percig képes a jeges vízben tartózkodni. Ezen kívül több száz kilométert fut a beteg gyerekekért. Civilben jóga-, masszázs- és reflexológiaoktató, férj és négy gyermek édesapja. Pontos receptje van arra, hogy mitől működik az élet: szerinte rend a lelke mindennek.

 • 2011.11.16 Halálos gyógyszerkísérletek Indiában

  India az utóbbi öt évben az amerikai, brit és más európai gyógyszercégek "kísérleti terepévé" vált, ahol a laza szabályozásnak köszönhetően gondtalanul elvégezhetik az új készítmények szabadalmaztatásához szükséges klinikai vizsgálatokat - hívta fel a figyelmet a minap a The Independent című brit napilap honlapja.

 • 2011.11.16 Hirtelen szívhalál maratoni futás közben

  A maratoni futás mind népszerűbb sportesemény, és a rendkívüli megterhelés ellenére százezrek állnak rajthoz minden esztendőben: nem ritka eset, hogy valamelyik résztvevő a 2500 évvel korábbihoz hasonlóan életét veszti a roppant megerőltető távon.

 • 2011.11.16 Csütörtöktől forgalomkorlátozás Budapesten a szmogriadó miatt

  Szerdán életbe lép a levegőszennyezettség miatt a szmogriadó riasztási fokozata és csütörtök reggel hat órától érvényesek a forgalomkorlátozó intézkedések - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradóan az MTI-vel.

 • 2011.11.14 November 14-20-ig ingyenes szűrések az "egycseppes" patikákban

  Szeretné megméretni egészségügyi értékeit? Akkor november 14-20-ig keresse az "egycseppes" patikákat, ahol minden az Ön egészségéről szól.

 • 2011.11.11 Gyűjtés a buszbaleset áldozatainak, a hozzátartozóknak!

  Az egyiptomi buszbaleset miatt azonnali gyűjtést hirdetünk az áldozatok hozzátartozói, illetve a sérültek számára.

 • 2011.11.07 Véget ért az idei pollenszezon

  A parlagfű pollenkoncentrációja az elmúlt héten sehol sem érte el a tüneteket okozó mennyiség határértékét, ezzel véget ért a 2011. évi pollenszezon - közölte a tisztiorvos facebook oldalán vasárnap.

 • 2011.11.06 Tudatos fogyasztók Magyarországon

  A mindennapi élet két, gyakorlatilag mindenkit érintő területét vizsgálva, első látásra alacsonynak tűnik a fogyasztóvédelmi problémával találkozók aránya. A lakásfenntartás során a válaszolók 10 százaléka, míg az élelmiszer vásárlással kapcsolatban a válaszolók 14 százaléka számolt be arról, hogy fogyasztói jogai sérültek az elmúlt egy-két évben.

 • 2011.11.03 Budapesten továbbra is tájékoztatási fokozat van érvényben

  A fővárosban kis mértékben romlott a szálló por koncentrációja, ezért továbbra is indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.