Férfitükör

Előző Következő
Így csökkenthető a prosztatarák kialakulásának esélye

Évente körülbelül 1600 férfi veszíti életét prosztatarákban hazánkban, pedig a betegség korai tünetmentes stádiumban jó eséllyel gyógyítható ...

 • 2013.03.31 Dr. Káposzta Zoltán: Az empátia a legfontosabb!

  Ha ideggyógyászati témában van szükségem információra, mindig őt kérdezem meg. Megszokhattam volna már, mégis lenyűgöz, mennyire egyszerűen és könnyen érthetően beszél még az olyan bonyolult dolgokról is, mint az idegpályák rendszere vagy az agy felépítése. Az isten is orvosnak teremtette! Hatéves kora óta tudja, hogy doktor akar lenni.

 • 2013.03.28 Ön mennyit tud a tbc-ről?

  Tesztünkkel próbára teheti tudását a tbc témájában.

 • 2013.03.26 Internetes találkák

  Az internet az új évezred táncparkettje. Manapság már nem kérünk fel senkit táncolni, inkább elolvassuk a profilját és megnézzük a képeit a népszerű közösségi oldalakon, és ha tetszik, amit látunk, írunk egy emailt.  De mik azok a dolgok, amelyekre jobb, ha odafigyelünk? Mik az árulkodó jelek? Hogyan szúrjunk ki egy online vesztest? Egy közösségi randioldalon egy embernek átlagosan öt másodperce van arra (ennyi idő ugyanis, amíg átolvasunk egy profilt), hogy jó benyomást tegyen ránk.

 • 2013.03.26 Ma kezdődik pészach, a zsidó húsvét!

  Pészah a zsidó egyiptomi kivonulásának ünnepe. A pészah, akárcsak a keresztény húsvét, mindig a tavasszal, a természet éledésének idejében köszönt be, ezért is természetes, hogy a tavasz ünnepe (hág hááviv) névvel is illetik. Idén március 26–április 2.-ig tart.

 • 2013.03.25 Újabb riasztás a hó miatt!

  Egy újabb megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést, több helyen pedig másodfokúra emelte korábban kiadott figyelmeztetéseit a meteorológiai szolgálat hétfő délelőtt.

 • 2013.03.25 Heti filmajánló - A vadászat

  Amikor egy gyermeki füllentés-hazugság végzetes emberi tragédiához vezet. Az új dán férfi filmsztár Mads Mikkelsen főszereplésével Thomas Vinterberg rendező filmje apró darabokra szedi lelkünket, miközben azzal szembesít bennünket, hogy mi is viselkedhetnénk ugyanígy.

 • 2013.03.24 Újra hóhelyzet!

  A vasárnap éjszakától várható havazás miatt fokozott elővigyázatosságra hívja fel a közlekedők figyelmét az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), amely azt javasolja: Tolna és Baranya megyékben, ha tehetik, ne induljanak útnak.

 • 2013.03.24 Valósággá válhat a memória tabletta

  Kanadai tudósok olyan génmutációt felfedeztek fel az agyban, melynek blokkolásával javítható a memória.

 • 2013.03.22 Föld Órája 2013

  Idén 2013. március 23-án 20 óra 30 perckor 1 órára elsötétül a világ. A Föld órája a WWF által életre hívott, minden év márciusának utolsó szombatján megrendezésre kerülő nemzetközi esemény, melyben arra kérik a háztartásokat és a vállalkozásokat, hogy kapcsolják le és ki a nem létfontosságú lámpáikat és elektromos berendezéseiket egy órára, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a klímaváltozás elleni cselekvés szükségességére. A kezdeményezés 2007-ben indult Ausztráliából, és 2008-ban vált nemzetközivé.

 • 2013.03.21 Ismét erős szélre és hófúvásra kell készülni

  Csütörtökre ismét több megyére adott ki figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat a várható jelentős mennyiségű csapadék, az erős szél, illetve a hófúvás miatt. Péntekre az erős hófúvás miatt az ország északkeleti csücskére már másodfokú figyelmeztetések is érvényben vannak.