Férfitükör

Előző Következő
Szájon át bevett emésztőenzimek

Túl sokat evett hirtelenjében? Fáj és feszül a gyomra, hasa a nagy lakoma után? Állati vagy növényi eredetű emésztőenzimeket tartalmazó patikaszerek ...

 • 2013.04.09 Tél végén, fáradtan

  Úgy érzi, ólomból vannak a tagjai? Semmihez sincs kedve, állandóan fáradtak érzi magát? Ne féljen, nincs egyedül: még nagyon sokan érezzük ugyanezeket a tüneteket. Bizony itt van a menetrendszerűen érkező tavaszi fáradság. Az állapot okait - alapvetően - szervezetünk télen megváltozott hormonháztartásában és meglehetősen megcsappant nyomelem-, vitamin- és ásványianyag-készletében kereshetjük.

 • 2013.04.02 Riasztást adtak ki havazás és hófúvás miatt

  Szerdára a jelentős mennyiségű csapadék, talaj menti fagy, havazás és hófúvás miatt is adott ki több megyére figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat. Az erős hófúvás miatt két megyében másodfokú figyelmeztetést adtak ki.

 • 2013.04.02 Napi orvosmeteorológiai jelentés 2013.04.03

  Szerdán, 2013.04.03.-án nagyrészt esőre, keleten záporokra, a Nyugat-Dunántúlon havas esőre, havazásra kell számítani. Kettős fronthatásra kell számítani, ami a mindkét frontra érzékenyeknél kellemetlen tüneteket okozhat.

 • 2013.04.02 Kiből válhat apa? - Babaváró 3.rész

  Sorozatunk szereplői több mint másfél éve vágynak babára. Elkezdtek utánajárni, vajon teljesen egészségesek-e. A vizsgálatokat Hédi kezdte, de most Bencén a sor. Szakértőnk dr. Vass Zoltán szülész-nőgyógyász, meddőségi specialista.

 • 2013.03.31 Gerendás Péter, a lélekmentő

  Akárkinek mesélem, hogy Gerendás Péterrel fogok interjút készíteni, mindenkinek felderül az arca, és üdvözletét küldi. Sokan szeretik, olyanok is, akik az ő számára idegenek. Szeretetből pedig valószínűleg egyébként sincs hiánya egy kilencgyermekes apának…

 • 2013.03.31 Téli kimerültség

  Már elmúlt a tél, de még nincs itt az igazi tavasz. Ilyenkor a legnehezebb: nem csoda, ha sokszor semmihez sincs kedvünk, fáradtak vagyunk, úgy érezzük, lemerülnek az energiatartalékaink. A jelenségnek neve is van: téli hangulatzavar.

 • 2013.03.31 Dr. Káposzta Zoltán: Az empátia a legfontosabb!

  Ha ideggyógyászati témában van szükségem információra, mindig őt kérdezem meg. Megszokhattam volna már, mégis lenyűgöz, mennyire egyszerűen és könnyen érthetően beszél még az olyan bonyolult dolgokról is, mint az idegpályák rendszere vagy az agy felépítése. Az isten is orvosnak teremtette! Hatéves kora óta tudja, hogy doktor akar lenni.

 • 2013.03.28 Ön mennyit tud a tbc-ről?

  Tesztünkkel próbára teheti tudását a tbc témájában.

 • 2013.03.26 Internetes találkák

  Az internet az új évezred táncparkettje. Manapság már nem kérünk fel senkit táncolni, inkább elolvassuk a profilját és megnézzük a képeit a népszerű közösségi oldalakon, és ha tetszik, amit látunk, írunk egy emailt.  De mik azok a dolgok, amelyekre jobb, ha odafigyelünk? Mik az árulkodó jelek? Hogyan szúrjunk ki egy online vesztest? Egy közösségi randioldalon egy embernek átlagosan öt másodperce van arra (ennyi idő ugyanis, amíg átolvasunk egy profilt), hogy jó benyomást tegyen ránk.

 • 2013.03.26 Ma kezdődik pészach, a zsidó húsvét!

  Pészah a zsidó egyiptomi kivonulásának ünnepe. A pészah, akárcsak a keresztény húsvét, mindig a tavasszal, a természet éledésének idejében köszönt be, ezért is természetes, hogy a tavasz ünnepe (hág hááviv) névvel is illetik. Idén március 26–április 2.-ig tart.