Férfitükör

Előző Következő
Szájon át bevett emésztőenzimek

Túl sokat evett hirtelenjében? Fáj és feszül a gyomra, hasa a nagy lakoma után? Állati vagy növényi eredetű emésztőenzimeket tartalmazó patikaszerek ...

 • 2013.04.23 Kullancsencephalitis: előzzük meg!

  A kullancsoknak több tucat fertőző betegség kórokozóinak terjesztésében lehet szerepük. Hazánkban leginkább két betegségért tehetők felelőssé: a Lyme-kórért, illetve a vírusos agyvelő- és agyhártyagyulladásért (kullancsencephalitis). Ez utóbbi betegség nem ritka, és súlyos következményekkel járhat. Védekezzünk ellene! A legfontosabb tudnivalókat dr. Schneider Ferenc infektológus főorvos, a szombathelyi Markusovszky Kórház Infektológiai Osztályának vezetője segítségével foglaltuk össze.

 • 2013.04.23 Férfi meddőség: az alacsony tesztoszteron szint okozza?

  A férfi meddőséget az alacsony tesztoszteron szint okozza? Létezik férfi klimax? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat cikkünkben

 • 2013.04.21 XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál - vasárnapi programok

  A tegnapi ajánlatunk ma is érvényes. A Nemzetközi Könyvfesztivál ma is színes és minden korosztálynak tetsző programokkal várja az érdeklődőket Budapesten a Millenárison!

 • 2013.04.20 XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál szombati programok

  Ma is gyönyörű napra ébredtünk. Egy egész napos, családi programot ajánlunk mára, ha nem kertészkedéssel és kirándulással töltenék a hétvégét!

 • 2013.04.19 Veszélyes étrend-kiegészítőkre hívja fel a figyelmet az ÁNTSZ

  Az interneten megrendelhető veszélyes étrend-kiegészítőkre hívta fel a figyelmet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön Facebook-oldalán.

 • 2013.04.17 A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

  A 20. alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma. Az idei díszvendég Michel Houellebecq francia író.

 • 2013.04.17 Kullancsriadó – Nem megijedni kell, hanem megelőzni!

  Itt a jó idő, végre kitárulkozik a természet is - van ennek egy kevésbé kellemesebb oldala is: kezdetét veszi a kullancsokkal való hadakozás. A klímaváltozás sajnos a kullancsok terjedését és számuk növekedését is eredményezi. Ahogy azonban mondani szokták, nem megijedni kell, hanem megelőzni, ez különösen igaz a kullancscsípéssel kapcsolatban. Sok általa okozott kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. Hogy mivel és miként? Dr. Pintér Zsolt gyermekorvos, a Dr. Rose Magánkórház oltóközpontjának vezető szakorvosa látott el bennünket hasznos tanácsokkal.

 • 2013.04.16 Allergia

  Évről évre nő az allergiás megbetegedések száma, a felnőtt lakosság - átlagosan - húsz százaléka szenved valamelyik fajtájától. Magyarországon közel hárommillió ember allergiás, s ez a szám évente legalább 200 ezerrel nő.

 • 2013.04.09 Kudarc ellen pirula?

  Az erekciós diszfunkció - merevedési zavar - világszerte legalább 152 millió férfit érint. Európában 31 millióan szeretnék férfiasságukat visszakapni. Magyarországon csaknem 1 millió férfi - erekció hiányában - képtelen ugyanennyi nőnek szerelmet adni...

 • 2013.04.09 Már nem trendi a szőrös férfi

  Egy borotválkozási cikkeket gyártó holland cég kutatása szerint a hölgyek többsége a szőrtelen férfiakat részesíti előnyben.