Férfitükör

Előző Következő
Miért szükséges a króm?

A króm fontos szerepet tölt be a szervezetben, noha naponta csupán 40 mikrogrammra van szükség belőle. A króm a cukoranyagcsere kulcsfontosságú ...

 • 2012.08.05 Aranyérmet nyer Pars Krisztián kalapácsvetésben? ÉLŐ

  Újabb magyar arany Pars Krisztiáné? ÉLŐ-ben kövesse hírfolyamunkat

 • 2012.08.04 Vasárnap 2 magyar aranyérem az Olimpián?

  Vasárnap akár 2 magyar aranyérem is születhet a londoni Olimpián. Vasárnap Krisztina napon a Krisztiánok napja lehet!

 • 2012.08.03 Részletes olimpiai program 2012 08.03-08.05

  Részletes olimpiai program 2012 08.03-08.05

 • 2012.08.03 Minden hír olimpiai érmeseinkről és pontszerzőinkről

  Cikkünkben minden hírt és információt megtalál olimpiai érmeseinkről és pontszerzőinkről.

 • 2012.07.30 Életeket menthetne a hizlaló élelmiszerek adójának megemelése

  Az agyvérzés és a szívroham okozta halálesetek számát felére lehetne csökkenteni azzal, ha megemelnék a hizlaló élelmiszerek adóját, betiltanák azok reklámozását, a gyümölcsökre és a zöldségekre kivetett adók pedig csökkennének - állítják szívbetegségek megelőzésével foglalkozó európai szakértők.

 • 2012.07.30 Szente Vajk: Játszani jó!

  Ismerhetjük őt a Madách Színház színpadáról, tévésorozatból, vetélkedő műsorvezetőjeként vagy dalszövegíróként is. Belegondolni is szédítő, mennyi mindent csinál, de ő fáradhatatlan, és így érzi jól magát. Szerencsére valahogy ez az interjú is belefért a napjába késő délután, a színház büféjében, egy adag spenótos penne bekebelezése közben.

 • 2012.07.28 Kropkó Péter: Harmincnégyszer "kerültem meg" a Földet!

  Szokták mondani, hogy a példaképek köztünk vannak.  Kropkó Péterrel 2005-ben találkoztunk először, miután célba ért élete utolsó profi versenyén Hawaiin, és befejezte 37 éven át tartó sportolói pályafutását. Komoly váltás előtt állt, ugyanis 42 évesen kezdett el "pályakezdőként" beilleszkedni a civil életbe. Egy darabig együtt dolgoztunk a tréningszakmában és igyekeztünk az ügyfeleinket mentálisan ráhangolni arra, hogy miképpen birkózzanak meg az életben eléjük tornyosuló feladatokkal. A legjobb példa maga Kropkó Péter. A tizenegyszeres Ironmannel arról beszélgettünk, hogyan érte el a világcsúcsait és hogyan él most.  

 • 2012.07.26 Bevált a transzzsírsavak betiltása New Yorkban

  Amikor két évvel ezelőtt New Yorkban tilos lett a szív- és érrendszeri betegségek szempontjából ártalmas transzzsírsavak élelmiszeripari használata, sokan hitetlenkedve fogadták, hogy a boltokba vagy a gyorséttermekbe kerülő ételek készítői betartják a döntést. Sonia Angeli és munkacsoportjának tudományos vizsgálata igazolta, hogy az érintettek komolyan vették a tiltást és ezzel a világváros étkezése lényegesen egészségesebbé vált.

 • 2012.07.25 Cseh László: Éhes vagyok a sikerre!

  Olimpiai ezüstérmes úszónkat a reggeli úszás és az erőnléti edzés között sikerül elcsípnem egy rövid időre. Visszafogott, de élénken csillog a szeme. Kedves, de határozott. Szerény, de tisztában van az értékeivel. Óvatos, de céltudatos. Szóval olyan, mint a legnagyobbak.

 • 2012.07.17 Védjük ki a munkahelyi stresszt!

  Szorító határidők, erőnket meghaladó mennyiségű munka, túl nagy felelősség, látszólag megoldhatatlan konfliktusok a közvetlen főnökkel.  Vajon mi lehet a megoldás arra, hogy elkerüljük a munkahelyi stresszforrásokat?