Férfitükör

Előző Következő
Az éjszakai baglyok korábban halnak, mint a koránkelők

Az éjszakai baglyok hajlamosabbak a pszichés problémákra, diabéteszre, gyomor- és légzési panaszokra.Éjszakánként kevesebbet alszanak, több ...

 • 2013.06.13 5 szexmítosz

  Ha valamihez, hát a szexhez aztán számos tévhit tartozik. Összegyűjtöttük azt az ötöt, amiről ideje végre lerántani a leplet!

 • 2013.06.13 8 vágykeltő gyümölcs és zöldség!

  Tiszta haszon: ezek a zöldségek és gyümölcsök nem csak kívánatosabbá, hanem még kívánósabbá is tesznek a hálószobában, amit a párod garantáltan imád majd!

 • 2013.06.13 Vérnyomáscsökkentő sajt?

  Csökkentette a betegek vérnyomását a Grana Padano olasz parmezán sajt beiktatása enyhén magas vérnyomásban szenvedő, ACE-gátló gyógyszereket nem szedő egyének étrendjébe egy olasz vizsgálat tanúsága szerint.

 • 2013.06.13 Rémálomként értékeljük a magyar egészségügyet

  A magyarok alapvetően negatív változásokat tapasztaltak az egészségügyben az elmúlt öt évben. Ezzel a világ 15 országában végzett barométervizsgálat rangsorának 14. helyén szerepel Magyarország - közölte az Ipsos kutatóintézet nemzetközi vizsgálatának eredményeiről szerdán.

 • 2013.06.13 Napi gyógynövény tippünk: Bazsalikom (Ocimum basilicum L.)

  Napi gyógynövény-határozónkban a Bazsalikomot (Ocimum basilicum L.) mutatjuk be.

 • 2013.06.12 Karrier vagy szex?

  A merevedési zavarokkal küzdők 85%-a a munkahelyi stresszben és a túlhajszoltságban látja a probléma kialakulásának okát. Nem meglepő az sem, hogy a potencia problémák jóval nagyobb arányban fordulnak elő a vezető beosztásúak között, mint az alkalmazottak körében. Többek között ezek derültek ki a legnagyobb magyar internetes portál, valamint a Magyar Szexuális Medicina Munkacsoport közös felméréséből.

 • 2013.06.12 A társadalmi státusz és a gének kapcsolata

  Az alacsony társadalmi státuszhoz rossz egészség társul - számos tanulmány jutott erre a megállapításra, a háttérben lévő biológiai okok pedig mostanában kezdenek tisztázódni. Amerikai kutatók friss eredményei szerint közel ezer gén működésére van jelentős hatással az, hogy egy főemlős éppen milyen társadalmi státuszt foglal el környezetében, és ehhez milyen stressz kapcsolódik.

 • 2013.06.12 Meghalt a világ legidősebb embere

  Száztizenhat éves korában szerdán Japánban meghalt a világ legidősebb embere, a valaha legtovább élt férfi.

 • 2013.06.12 Növényi zsírokkal a prosztatarák ellen

  A prosztatarákban szenvedő férfiak életét meghosszabbíthatja, ha állati zsírok vagy szénhidrátok helyett növényi zsiradékot fogyasztanak - állítja egy tanulmány.

 • 2013.06.12 Napi gyógynövény tippünk: Babér (Laurus)

  Napi gyógynövény-határozónkban az Babér (Laurus) mutatjuk be.