Férfitükör

Előző Következő
A munka okozza az ízületi fájdalmakat?

A 35 év feletti városi emberek minimum fele dolgozik már legalább tíz éve azonos testhelyzetet igénylő munkában, ami sokuknál mozgásszervi panaszokat ...

 • 2013.04.17 A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

  A 20. alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma. Az idei díszvendég Michel Houellebecq francia író.

 • 2013.04.17 Kullancsriadó – Nem megijedni kell, hanem megelőzni!

  Itt a jó idő, végre kitárulkozik a természet is - van ennek egy kevésbé kellemesebb oldala is: kezdetét veszi a kullancsokkal való hadakozás. A klímaváltozás sajnos a kullancsok terjedését és számuk növekedését is eredményezi. Ahogy azonban mondani szokták, nem megijedni kell, hanem megelőzni, ez különösen igaz a kullancscsípéssel kapcsolatban. Sok általa okozott kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. Hogy mivel és miként? Dr. Pintér Zsolt gyermekorvos, a Dr. Rose Magánkórház oltóközpontjának vezető szakorvosa látott el bennünket hasznos tanácsokkal.

 • 2013.04.16 Allergia

  Évről évre nő az allergiás megbetegedések száma, a felnőtt lakosság - átlagosan - húsz százaléka szenved valamelyik fajtájától. Magyarországon közel hárommillió ember allergiás, s ez a szám évente legalább 200 ezerrel nő.

 • 2013.04.09 Kudarc ellen pirula?

  Az erekciós diszfunkció - merevedési zavar - világszerte legalább 152 millió férfit érint. Európában 31 millióan szeretnék férfiasságukat visszakapni. Magyarországon csaknem 1 millió férfi - erekció hiányában - képtelen ugyanennyi nőnek szerelmet adni...

 • 2013.04.09 Már nem trendi a szőrös férfi

  Egy borotválkozási cikkeket gyártó holland cég kutatása szerint a hölgyek többsége a szőrtelen férfiakat részesíti előnyben.

 • 2013.04.09 Tél végén, fáradtan

  Úgy érzi, ólomból vannak a tagjai? Semmihez sincs kedve, állandóan fáradtak érzi magát? Ne féljen, nincs egyedül: még nagyon sokan érezzük ugyanezeket a tüneteket. Bizony itt van a menetrendszerűen érkező tavaszi fáradság. Az állapot okait - alapvetően - szervezetünk télen megváltozott hormonháztartásában és meglehetősen megcsappant nyomelem-, vitamin- és ásványianyag-készletében kereshetjük.

 • 2013.04.02 Riasztást adtak ki havazás és hófúvás miatt

  Szerdára a jelentős mennyiségű csapadék, talaj menti fagy, havazás és hófúvás miatt is adott ki több megyére figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat. Az erős hófúvás miatt két megyében másodfokú figyelmeztetést adtak ki.

 • 2013.04.02 Napi orvosmeteorológiai jelentés 2013.04.03

  Szerdán, 2013.04.03.-án nagyrészt esőre, keleten záporokra, a Nyugat-Dunántúlon havas esőre, havazásra kell számítani. Kettős fronthatásra kell számítani, ami a mindkét frontra érzékenyeknél kellemetlen tüneteket okozhat.

 • 2013.04.02 Kiből válhat apa? - Babaváró 3.rész

  Sorozatunk szereplői több mint másfél éve vágynak babára. Elkezdtek utánajárni, vajon teljesen egészségesek-e. A vizsgálatokat Hédi kezdte, de most Bencén a sor. Szakértőnk dr. Vass Zoltán szülész-nőgyógyász, meddőségi specialista.

 • 2013.03.31 Gerendás Péter, a lélekmentő

  Akárkinek mesélem, hogy Gerendás Péterrel fogok interjút készíteni, mindenkinek felderül az arca, és üdvözletét küldi. Sokan szeretik, olyanok is, akik az ő számára idegenek. Szeretetből pedig valószínűleg egyébként sincs hiánya egy kilencgyermekes apának…