Férfitükör

Előző Következő
Programok az Alzheimer Világhónap alkalmából

Az Alzheimer Világhónap alkalmából szeptember 21. és 30. között számos interaktív programmal hívja fel a figyelmet a Memória Melódia a zene ...

 • 2013.04.21 XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál - vasárnapi programok

  A tegnapi ajánlatunk ma is érvényes. A Nemzetközi Könyvfesztivál ma is színes és minden korosztálynak tetsző programokkal várja az érdeklődőket Budapesten a Millenárison!

 • 2013.04.20 XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál szombati programok

  Ma is gyönyörű napra ébredtünk. Egy egész napos, családi programot ajánlunk mára, ha nem kertészkedéssel és kirándulással töltenék a hétvégét!

 • 2013.04.19 Veszélyes étrend-kiegészítőkre hívja fel a figyelmet az ÁNTSZ

  Az interneten megrendelhető veszélyes étrend-kiegészítőkre hívta fel a figyelmet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön Facebook-oldalán.

 • 2013.04.17 A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

  A 20. alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma. Az idei díszvendég Michel Houellebecq francia író.

 • 2013.04.17 Kullancsriadó – Nem megijedni kell, hanem megelőzni!

  Itt a jó idő, végre kitárulkozik a természet is - van ennek egy kevésbé kellemesebb oldala is: kezdetét veszi a kullancsokkal való hadakozás. A klímaváltozás sajnos a kullancsok terjedését és számuk növekedését is eredményezi. Ahogy azonban mondani szokták, nem megijedni kell, hanem megelőzni, ez különösen igaz a kullancscsípéssel kapcsolatban. Sok általa okozott kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. Hogy mivel és miként? Dr. Pintér Zsolt gyermekorvos, a Dr. Rose Magánkórház oltóközpontjának vezető szakorvosa látott el bennünket hasznos tanácsokkal.

 • 2013.04.16 Allergia

  Évről évre nő az allergiás megbetegedések száma, a felnőtt lakosság - átlagosan - húsz százaléka szenved valamelyik fajtájától. Magyarországon közel hárommillió ember allergiás, s ez a szám évente legalább 200 ezerrel nő.

 • 2013.04.09 Kudarc ellen pirula?

  Az erekciós diszfunkció - merevedési zavar - világszerte legalább 152 millió férfit érint. Európában 31 millióan szeretnék férfiasságukat visszakapni. Magyarországon csaknem 1 millió férfi - erekció hiányában - képtelen ugyanennyi nőnek szerelmet adni...

 • 2013.04.09 Már nem trendi a szőrös férfi

  Egy borotválkozási cikkeket gyártó holland cég kutatása szerint a hölgyek többsége a szőrtelen férfiakat részesíti előnyben.

 • 2013.04.09 Tél végén, fáradtan

  Úgy érzi, ólomból vannak a tagjai? Semmihez sincs kedve, állandóan fáradtak érzi magát? Ne féljen, nincs egyedül: még nagyon sokan érezzük ugyanezeket a tüneteket. Bizony itt van a menetrendszerűen érkező tavaszi fáradság. Az állapot okait - alapvetően - szervezetünk télen megváltozott hormonháztartásában és meglehetősen megcsappant nyomelem-, vitamin- és ásványianyag-készletében kereshetjük.

 • 2013.04.02 Riasztást adtak ki havazás és hófúvás miatt

  Szerdára a jelentős mennyiségű csapadék, talaj menti fagy, havazás és hófúvás miatt is adott ki több megyére figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat. Az erős hófúvás miatt két megyében másodfokú figyelmeztetést adtak ki.