Férfitükör

Előző Következő
Pajzsmirigy gyógyszerek szedése nyáron

Amennyiben nyaralásra vagy hétvégi kiruccanásra készül, ellenőrizze, hogy elegendő lesz-e a hazaérkezés utáni napokra is a pajzsmirigy gyógyszere.

 • 2013.06.06 Napi gyógynövény tippünk: Apró csalán (Urtica urens)

  Napi gyógynövény-határozónkban az Apró csalánt (Urtica urens) mutatjuk be.

 • 2013.06.05 Plusz 15 perc boldogság

  Dr. Roger Patulni, az Új-Dél-Walesi Egyetem Szociálpolitikai Kutatóközpontjának munkatársa azt állítja új tanulmányában, hogy a nőket naponta 15 perccel több öröm éri, mint a férfiakat.

 • 2013.06.05 Kártékony gyomorbaktérium

  A legújabb kutatások szerint a bélbaktériumok - melyek alapvetőek a normál immunrendszer kialakulásában - autoimmun-betegségek kialakulását segíthetik elő. Az autoimmun-betegségek során - ennek egyik példája a reumatoid ízületi gyulladás - a szervezet immunrendszere a saját sejteket ismeri fel idegennek, és lép fel ellenük.

 • 2013.06.05 Napi gyógynövény tippünk: Amerikai viaszbokor (Myrica cerifera)

  Napi gyógynövény-határozónkban az Amerikai viaszbokrot (Myrica cerifera) mutatjuk be.

 • 2013.06.04 Közlekedési változások az áradás miatt (Folyamatosan frissül)

  Az árvíz miatt a következő napokban a budapesti közösségi közlekedésben és a közutakon is jelentős változásokra lehet számítani. Folyamatosan frissülő cikkünkben ezekről kap információt!

 • 2013.06.04 Becker-szindróma

  Gyakorinak ritka, ritkának gyakori - így lehetne összefoglalni azt a tünetegyüttest, amelybe különféle izombetegségek, az izomsorvadás is beletartozik. Nem üres szójáték a megállapítás, hiszen több mint kétmillió embert érint a világon különféle visszafordíthatatlan, gyógyíthatatlan izombetegség. (Hivatalosan az számít ritka betegségnek, amely 10 ezer emberből 6-nál kevesebbet sújt.)

 • 2013.06.04 Megdőlhet az abszolút vízállásrekord Budapesten

  Az 1876-ban mért 867 cm-es abszolút vízállás rekordnál is magasabb vízszintet várnak a vízügyi szakemberek Budapesten.

 • 2013.06.04 Veszélyhelyzetet hirdetett ki a miniszterelnök

  Kedd déltől veszélyhelyzetet hirdetett ki Orbán Viktor kormányfő a Duna áradása miatt az érintett térségekre. A kormányfő azt kérte a folyó mentén élőktől, szükség esetén készüljenek fel az esetleges evakuálásra, amely akár egész településeket is érinthet.

 • 2013.06.04 Napi gyógynövény tippünk: Apróbojtorján

  Napi gyógynövény-határozónkban az Apróbojtorjánt mutatjuk be.

 • 2013.06.03 Budapesten a 860 centiméteres vízállás sem kizárt

  A 2002-es rekordárvíz szintjén, esetleg annál is magasabban tetőzhet a Duna a mostani árhullám során - mondta Bakondi György országos katasztrófavédelmi főigazgató hétfőn Győrben, sajtótájékoztatón, miután megbeszélést folytatott a védekezésben résztvevő szervek képviselőivel.