Férfitükör

Előző Következő
Pajzsmirigy gyógyszerek szedése nyáron

Amennyiben nyaralásra vagy hétvégi kiruccanásra készül, ellenőrizze, hogy elegendő lesz-e a hazaérkezés utáni napokra is a pajzsmirigy gyógyszere.

 • 2013.06.08 Vonzó férfiak?

  Az erősebbik nem is vágyik a kényeztetésre legyen szó akár testi, akár lelki törődésről. Vannak azonban férfiak, akik ellenállhatatlan vágyat éreznek arra, hogy minél tökéletesebbé formálják testüket. A cél érdekében nem riadnak vissza a női szépségápolás nem mindig kellemes praktikáitól sem, sőt vonzza őket az egyre tökéletesebb külső ideálja.

 • 2013.06.08 A visszérbetegség kialakulásáról

  A visszérbetegség az elhasznált, oxigénben szegény vért szállító vénák betegsége, mely akkor okoz tüneteket, ha a vénákban található billentyűk nem zárnak rendesen, és a visszerekben megnövekszik a vénás nyomás. A betegségnek különböző szövődményei is lehetnek, mint a trombózis, vagy a láb kifekélyesedése. Hogy ezek kialakulását megelőzzük, vegyük komolyan a visszérbetegség tüneteit, amely lehet végtag-duzzanat, ödéma, vagy nehézláb-érzés. A tünetek enyhíthetőek kompressziós kezeléssel, mely tehermentesíti a vénás hálózatot.

 • 2013.06.08 Az epilepszia

  Talán meglepő, hogy Szent Valentin nemcsak a szerelmesek védőszentje, hanem az epilepsziásoké is. Dr. Káposzta Zoltán segítségével összefoglaltuk, mit tudunk ma az epilepsziáról, amely egy jól kezelhető idegrendszeri betegség. Szakértőnk a Fővárosi Önkormányzat Egyesített Szent István és Szent László Kórház - Rendelőintézet Neurológiai Osztályának vezető főorvosa.

 • 2013.06.07 6 tipp a sikeres erekció érdekében

  Hogyan kerülhető el a fél siker az ágyban? Potencia problémák helyett, a megfelelő módszerekkel továbbra is jól állhatjuk a sarat.

 • 2013.06.07 Napi gyógynövény tippünk:Apró szulák

  Napi gyógynövény-határozónkban az Apró szulákot mutatjuk be.

 • 2013.06.06 A tökéletes reggeli: gabonapehely tejjel

  Egy új kutatás szerint a reggeli minősége határozza meg, hogy a nap folyamán milyen egyéb ételeket fogunk fogyasztani. Azok, akik egy tál zab- vagy kukoricapehellyel indítanak, a nap folyamán sem fognak cukros és zsíros ételekhez nyúlni.

 • 2013.06.06 Feszülten

  A divertikulózis kialakulását nagymértékben elősegíti a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. Az alábbiakban a betegség elkerülését és a már kialakult állapot javítását segítő étrendtanácsokat adunk.

 • 2013.06.06 Szennyezett talaj

  A Dél-Maine-i Egyetem új kutatása a talajt, mint szennyezőanyagot vizsgálta. A Föld felszínének közel egyötöde hegységekből áll, melyek szerepet játszanak a friss víz tárolásában és elosztásában. A népesség tizedrésze a hegyeket fedő hótakaróból nyeri ki az életet adó folyadékot.

 • 2013.06.06 Mágneses befolyás

  A legújabb kutatások szerint az agyra mért mágneses impulzusok segítségével befolyásolható az emberek morális ítélőképessége. A kutatók azonosították az erkölcsi érzékért felelős agyi régiót és mágneses impulzusok segítségével blokkolták a sejtaktivitást, így befolyásolták a kísérletben részt vevők jóról és rosszról alkotott képét.

 • 2013.06.06 Későn szűrjük a diabéteszt

  A jelenlegi ajánlások szerint a II-es típusú cukorbetegség szűrése 45 éves korban kezdődik, különösen a túlsúlyosak esetében, azonban egy új kutatás szerint már a 30-45 éves korosztály szűrése is költséghatékony, a kockázattól függetlenül. Az Amerikai Diabétesz Szövetség (ADA) adatai szerint több, mint 23 millió amerikai szenved cukorbetegségben, nagy részüknél a II. típusról van szó, amikor a szervezet nem tudja hatékonyan felhasználni az inzulint vagy nem termel eleget a hormonból.