Férfitükör

Előző Következő
Pajzsmirigy gyógyszerek szedése nyáron

Amennyiben nyaralásra vagy hétvégi kiruccanásra készül, ellenőrizze, hogy elegendő lesz-e a hazaérkezés utáni napokra is a pajzsmirigy gyógyszere.

 • 2013.06.11 Napi gyógynövény tippünk: Articsóka(Cynara cardunculus)

  Napi gyógynövény-határozónkban az Articsóka(Cynara cardunculus) mutatjuk be.

 • 2013.06.10 A lakás levegője is megbetegíthet

  A lakásban lévő levegő különböző szennyeződéseket tartalmazhat, melyek az arra érzékenyeknél növelhetik a megbetegedések gyakoriságát, vagy allergiát válthatnak ki. Az allergiák mellett az őszi-téli időszakban jelentkező légúti megbetegedések kockázatát is csökkenthetjük a belső levegő minőségének javításával.

 • 2013.06.10 Napi gyógynövény tippünk: Árnika (Arnica flos)

  Napi gyógynövény-határozónkban az Árnikát (Arnica flos) mutatjuk be.

 • 2013.06.10 Közlekedési káosz Budapesten!

  Lehetőleg kerülje el mindenki autóval Budát! Az alábbi korlátozások, útlezárások és forgalomváltozások léptek életbe hétfő hajnaltól!

 • 2013.06.09 A néma járvány

  A "néma járvány" -így is emlegetjük e betegséget, amely világszerte több száz millió embert sújt és hazánkban is a lakosság 7-10 százalékát érinti. Az utóbbi évtizedekben kiemelkedő és egyre növekvő népegészségügyi gonddá vált a csontritkulás.

 • 2013.06.09 Közlekedési káosz várható hétfőn Budapesten!

  A Fő utca, Bem tér, Batthyány téri lezárások miatt holnap, hétfőn közlekedési káosz várható a Széll Kálmán tér, Margit körút, Margit híd környékén.

 • 2013.06.09 Apai kínok

  A Montréali Egyetem kutatóinak tudományos munkája szerint azoknál az apáknál, akiknek a gyermekeit szexuálisan zaklatták, leginkább olyan mentális tünetek jelentkeznek, mint a szorongásos zavarok vagy a depresszió. De ezek az apák gyakran kell szembenézzenek erőteljes bosszúvágyukkal is a mentálhigiénés problémák mellett.

 • 2013.06.09 Tüdőrákos nemdohányzók

  Több száz ember DNS-kódjának elemzése révén megmagyarázható, miért lehet szokatlan módon néhány nemdohányzó is kitéve a tüdőrák kockázatának. A tüdőrákkal kapcsolatban az az elterjedt vélekedés, hogy kizárólag azokat érinti, akik dohányoznak, illetve dohányoztak.

 • 2013.06.09 Közlekedési korlátozások Budapesten (Friss)

  Az árvíz miatt a főváros közlekedésében jelentős korlátozások vezettek be! Az alábbiakban a BKK állandóan frissülő információit olvashatják!

 • 2013.06.08 Súlyos indokok

  Skót tudósok megtalálták az okát olyan súlyos betegségeknek, mint a szívbetegségek és a magas vérnyomás. A kutatók a simaizmok szerepét vizsgálták. Simaizmok alkotják az üreges szervek, illetve az erek falának fő tömegét, és fontos szerepet játszanak a vérkeringés, a vérnyomás szabályozásában, illetve az emésztés folyamatában, a táplálék továbbításában.