Férfitükör

Előző Következő
Pajzsmirigy gyógyszerek szedése nyáron

Amennyiben nyaralásra vagy hétvégi kiruccanásra készül, ellenőrizze, hogy elegendő lesz-e a hazaérkezés utáni napokra is a pajzsmirigy gyógyszere.

 • 2013.06.16 Mit jelent az álombéli szex?

  Szinte mindenkinek voltak már erotikus álmai, amely után azon tűnődött, hogy vajon jelentett-e valamit.

 • 2013.06.16 Korai lefekvés

  Egy új tanulmány szerint a rendszeres lefekvési idő és az elegendő alvás jobb iskolai, óvodai eredményekhez vezethet. Azok a négyéves gyerekek, akik mindennap közel azonos időben fekszenek le, jobb eredményeket értek el olyan felméréseken, ahol szövegértési és számolási képességeiket mérték fel.

 • 2013.06.16 A sárgafolt elfajulása

  Az ideghártya legértékesebb része a sárgafolt: ez az éleslátás helye. Ennek a területnek az elfajulása a makuladegeneráció, ami a látás fokozatos, fájdalommentes elvesztéséhez vezethet. A részletekről dr. Gonda Gyula szemész főorvost kérdeztük.

 • 2013.06.16 Véd a zsírmáj ellen a szójatej?

  Itt egy újabb érv a szójatej és a tofu mellett: a szójafehérje csökkentheti a májban felhámozódott káros zsírok szintjét.

 • 2013.06.16 A méregtelenítő "gyár"

  A máj a szervezetünk egyik legfontosabb szerve, amely szinte minden élettani funkcióban részt vesz. Hatalmas tartalékokkal rendelkezik, s a károsító folyamatok ellenére is képes helyreállítani a szöveteit. De csak egy ideig.

 • 2013.06.16 Több városban erősödött a pollenterhelés!

  A pázsitfű- és csalánfélék okozzák most a legtöbb kellemetlenséget az arra allergiásoknál - közölte Facebook-oldalán az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala.

 • 2013.06.14 Későn kezdik el kezelni a rákos betegeket Magyarországon

  A magyarok fele szerint több mint két hónap is eltelhet egy rákos megbetegedés diagnózisának felállításától a beteg kezelésének megkezdéséig, abban viszont csak harmaduk bízik, hogy orvosi segítséggel eljuthatnak a legjobb szakorvosokhoz - derül ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. megbízásából készült közvélemény-kutatásból.

 • 2013.06.14 Napi gyógynövény tippünk: Benedekfű (Cnicus benedictus)

  Napi gyógynövény-határozónkban a Benedekfűvet (Cnicus benedictus) mutatjuk be.

 • 2013.06.13 5 szexmítosz

  Ha valamihez, hát a szexhez aztán számos tévhit tartozik. Összegyűjtöttük azt az ötöt, amiről ideje végre lerántani a leplet!

 • 2013.06.13 8 vágykeltő gyümölcs és zöldség!

  Tiszta haszon: ezek a zöldségek és gyümölcsök nem csak kívánatosabbá, hanem még kívánósabbá is tesznek a hálószobában, amit a párod garantáltan imád majd!