Férfias hódítók

Férfias hódítók

A legtöbb férfi soha nem fog úgy kinézni, mint Jean-Claude van Damme, soha nem fog egy McLaren F1-ben végighajtani a belvárosi utcákon, és nem lesz képes Shakespeare szonettjeinek színvonalán bókolni kedvesének. Mégsincs minden veszve, íme néhány tipp, hogy hogyan jussunk túl ezeken az akadályokon.

A masszázs érzéki művészete

Látogass el egy drogériába, és vásárolj valamilyen finom illatú masszázsolajat, sőt, ha te magad állítod össze, akkor az még jobb lehet, hidd el, nem nagy ördöngősség: kell hozzá  egy kis levendula, szantálfa-kivonat, citromfű, vagy bármilyen növény, aminek jó illata van, kell egy hordozó-olaj - erre a mandulaolaj a legjobb -, főzni kell egy keveset (oké, ez a kifejezés a férfiak jó része számára értelmezhetetlen, de annyit elárulhatunk, hogy a lábossal, és a hővel van összefüggésben), és már kész is!

Amikor a kedvesed hazaér, akkor ezzel a kotyvalékkal masszírozd meg, hidd el nagyon finom érzés lesz neki, és még azt is el fogja felejteni, hogy összekoszoltad a tűzhelyet!

A szerelem zavartalansága

Csinálj helyet a szerelemnek! Tegyük fel, hogy a kapcsolat elején vagytok, még közel sem laktok együtt, ez az egyike az első randiknak. Vajon milyen benyomásokat szerez rólad az áhított lány, mikor meglátja az exed bekeretezett képét az íróasztalon, a több éve a sarokban gyűlő autós vagy számítástechnikai, vagy legrosszabb esetben pornómagazinokat, szexlapokat? Ezeknek menniük kell (ha nem is a kukába, de legalább a pincébe)!

Ha megjött a lány, akkor telefon kikapcsol, mint ahogyan az összes egyéb zajforrás is, valami halk zene persze mehet, és jól jöhet egy nem tolakodó illat is a szobába.

Illatok, hangok, ízek

Említettük már az illóolajokat, és a telefon kikapcsolását is, de nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mindezek mennyire fontosak. A szomszéd öreg néni tévéjének zaja a legkevésbé sem erotikus, így ha kikapcsoltatni nem is tudod a zajforrást, de legalább próbáld elnyomni. Nem, a Rammstein CD az nem erre az alkalomra való, próbáld inkább valami lassú, erotikus zenével, vagy szerezz egy olyan mp3-at, amin csak a tenger zaját lehet hallani, és reménykedj, hogy a nyugalomra, és nem a pisilésre fog asszociálni a szíved választottja.

Az illatok tekintetében a füstölő, az illóolajok jó szolgálatot tehetnek, a vécéillatosító természetesen kerülendő!

Az ízek és az illatok szoros kapcsolatban állnak egymással, így például az eper-pezsgő kombináció nagyon kellemes lehet mindkét érzékszerv számára. A szezon végi eper a legjobb, mivel az illata ennek a legkellemesebb és a legerősebb.

Lendülj formába

Igen, a krumpliszsák is egy forma, de mégsem ez a cél. A gyúrás, edzés akkor megfelelő, ha még nem függsz tőle, és nem csodálod magad órákon át a tükörben, de mégis látszik valami eredménye. A legtöbb nő nem igazán van oda a bodybuilder pasikért, így itt is, mint mindenben a mértékletesség a lényeg!

A tantraszex

Nem, nem kell pöttyöt tetováltatnod a homlokodra, és megváltoztatnod a neved Rama YamaDang Bangra, csak követni egy-két egyszerű szabályt. A tantraszex nem különíti el az előjátékot, és a szex lényegi részét annyira, mint ahogyan az átlagos európai, vagy amerikai teszi. Az előjáték szépen finoman átmegy a közösülés élményébe. Ennek egyik legjobb technikája, ha a párodba először csak picit hatolsz be, mindössze pár centire, ezt ismételgeted, majd egyszer csak mélyen, a lehető legmélyebben behatolsz. Kezdd úgy, hogy nyolc kicsi, egy mély, aztán hét kicsi, egy mély, és  így tovább. Mire ezzel végzel, a párod már utcát akar majd elnevezni rólad. Mit utcát? Egy egész országot!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek