Ezért nincs részed orális szexben - Az 5 lehetséges ok

Ezért nincs részed orális szexben - Az 5 lehetséges ok

A férfiak általában a nőket hibáztatják azért, hogyha nem részesítik őket orális örömökben. Pedig lehet, hogy a hiba a férfiben van.

Ok #1: „Lekezelő” vagy

A leggyakoribb panasz a nők részéről az, hogy a pasi a kezével nyomja le a fejüket, hogy utaljon rá: jó lenne egy kis orális kielégülés. Sőt, van aki közben is folyamatosan fogja a nő fejét, és ez bizony senkinek se jön be. Hagyj fel a kezezéssel, és inkább dicsérd a technikáját!

Ezért nincs részed orális szexben - Az 5 lehetséges ok

Ok #2: Nem adsz jelet

Nem minden nő szereti lenyelni a kilövellő spermát, ezért úgy fair, ha mielőtt elmész, adsz valamilyen egyértelmű jelet, hogy eldöntse, mit is szeretne: nyelni vgy nem nyelni. Ha elfeledkezel erről, és meglepetésként éri az orgazmusod, akkor lehet, rossz élményekkel távozik a hölgy.

Ok #3: Nem törleszted az adósságod

Ha te nem csinálod neki, akkor ne várd el, hogy ő csinálja neked. A kapcsolat a kölcsönösségről szól.

Ok #4: Nem ápolod rendesen

Szőrszálak és kellemetlen szagok is elvehetik a nő kedvét attól, hogy a déli féltekére vándoroljon. Szőrteleníts, és mindjárt jobb hozzáférése lesz a dolgokhoz.

Ok#5: Túl lassú vagy

Ha 10 percig vagy ennél is hosszabb ideig tart míg elmész a szájmunkától, akkor lehet, hogy elfogy a kedve kedvesednek. Kicsi hosszítsatok az előjátékon, vagy állítsd le közben, és vedd át a feladatot a kezeddel.

MÉG TÖBB SZEX!!!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek