Ezekkel a gyümölcsökkel jobb lesz a szex

Ezekkel a gyümölcsökkel jobb lesz a szex

Félre ne értsd, nem a gyümölcsöket kell ágyba vinned, hanem ezt érdemes enned, ha forró éjszakákra vágysz. Afrodiziákum-ajánlónk következik.

 

 

Az afrodiziákumok olyan szerek, amelyek fokozzák a szexuális vágyat, illetve a nemzőképességet. Fizikai és pszichés vágykelőket is ismerünk, és míg utóbbiak, például egy telefonos flört hatása bizonyított, előbbiek működését nem ismerjük pontosan, inkább a hagyomány tartja őket szerelmi fokozóknak. Egyesek a szerotonin termelődését fokozzák (pl. csokoládé), mások a hajszálereket tágítják ki (pl. chili). Ezekkel a gyümölcsökkel jobb lesz a szex

Most a nyáron könnyen beszerezhető gyümölcsök közül ajánlunk néhány erotikus darabot.

 

Eper

Nem csak szép vörös színe hat a libidóra, de magas C-vitamin és cinktartalma is. Ráadásul a vetélés ellen is hatásos, állítólag.

 

Citrusok

Főként a férfiaknak ajánlott a citrom, a narancs és a lime fogyasztása. Jó hatással van a spermatermelődésre, a minőségük is jobb lesz tőle. És tele van C-vitaminnal.

 

Füge

A fügét régóta afrodiziákumnak tartják, és nem csak aszalt formájában, de frissen is isteni. A füge jóllakat, de közben nem fúj fel, és gazdag foszforban, amiből energiát nyerhetünk egy hosszú éjszaka előtt.

 

Gránátalma

Afrodité gyümölcse volt a gránátalma, és ez nem véletlen. Fitoösztrogén található benne, növényi ösztrogén, amely hasonló a női nemi hormonhoz, ezért hathat természetes vágyfokozóként.

 

Banán

A banán alakja már magában is fallikus szimbólum, de összetevői szintén hatékonyak a férfi libidóra. Sok benne a magnézium, ami a prosztata működését serkenti.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek