Ezek a tulajdonságok izgatják a nőket

Ezek a tulajdonságok izgatják a nőket

Uraim, jobb, ha tudomásul veszitek, vannak olyan tulajdonságok, amire igenis buknak a nők. Például a széles vállú, keskeny csípőjű, távolságtartó, egészséges pasikra – piros pólóban.

A piros szín figyelemfelkeltő, és ez a nőknél is működik. Egy kutatásban igazolták, hogy a csajok jobban észreveszik azokat a pasikat, akik piros pólót viselnek, mint azokat, akik zöldet – állítólag tudattalanul magasabb társadalmi státusz tulajdonítanak a pirosat viselőknek.

Ezek a tulajdonságok izgatják a nőket

 

A lányok előbb mennek el egy okos férfival, mint egy ostobával, és ezt sem tudatosan teszik, ösztönösen választanak így. Ráadásul akkor is így tesznek, ha nem hosszú párkapcsolatot keresnek, csak futó viszonyt.

 

Egy ausztrál kutatás most ismét bizonyította, hogy igenis a méret a lényeg. A nőknek számít a pénisz mérete, a 7,6 cm-t már vonzónak találják, az alatt nem szívesen ismerkednek. Emellett a pasi testfelépítése is számít, a széles vállú, vékony csípőjű egyedeknek jobbak az esélyei.

 

A csajok szeretik a szimmetriát, és nem csak az arcon, de a férfiak teljes testén. Brit kutatók szerint az arányos, szimmetrikus test egészséget sugall, tehát aki jól néz ki, az potenciális „szaporodási partner” lehet.

 

A nők állítólag leolvassák egy férfi arcáról, hogy szereti-e a gyerekeket, bár hogy ez hogyan lehetséges, még nem sikerült igazolni. A mély vonások és a mélyebb hang viszont egész biztos, hogy vonzóvá tesz.

 

A pasik nem szeretnek táncolni, pedig ezt nagyon rosszul teszik. A csajok szertik a táncoslábú férfiakat, egészséget, testi épséget, erőst és nemzőképességet sugall, ami tetszik a nőknek.

 

Ha eddig azt gondoltad, hogy egy mosoly mindig beválik, felejtsd el. A csajok nem szeretik a vigyori pasikat, sokkal inkább buknak a hűvös, távolságtartó típusra, aki olyan, mintha észre sem venné a körülötte lézengő embereket. Egy apró pillantás elég, hogy egy férfi felkeltse egy nő érdeklődését.

 

A nők vonzónak találják az egészséget: állítólag kiolvassák egy férfi arcából, hogy milyen erős az immunrendszere, és inkább azzal állnak össze, aki nem zsíros, nem túlsúlyos, hanem kicsattan az egészségtől.

 

És még egy tipp, kedves Uraim: a nők a termékeny napjaikban buknak a macsókra. Ciklusuk fennmaradó részében szeretik a megbízható, hűséges típusokat, de ebben a pár napban bírják azt is, aki egyik virágról a másikra száll.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek